Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (536)
Beoordelingen filteren
536 resultaten
Waardering van reizigers
267
192
47
18
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
267
192
47
18
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 536 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2016 via mobiele applicatie

Hannover is een prettige groene winkelstad waarbij dit hotel aangenaam aandoet.
Het ligt op vijf minuten loopafstand van het Station en op tien minuten loopafstand van de belangrijkste winkelstraten. Overigens vind je enige chique winkels in de straat van het hotel.
Het interieur voelt sfeervol en gezellig aan en de kamers zijn goed met uitstekende bedden.
Waarom dit hotel vijf sterren superior heeft is mij een raadsel, zeker niet als je naar de badkamers kijkt met goedkope kraantjes en een douche die aan alle kanten lekt van de goedkoperigheid. Ook de ontbijtzaal doet wat kaal aan, waarbij het ontbijt op zich niet slecht is.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Peter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KHL1856, Geschäftsführer van Kastens Hotel Luisenhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2016
Google-vertaling

Dear Peter G,

Thank you very much for your good recommendation. Your feedback is very important to us, as it helps us to improve our standards as a five star superior hotel. I will share your response about the bathroom with our head of housekeeping.

We hope to welcome you soon again in Hanover!

Best regards,

Michael Rupp,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2016 via mobiele applicatie

Het hotel ligt prachtig in het centrum van Hannover, vlak bij het station. Het personeel is zeer correct en vaak vriendelijk. De wifi functioneert prima. Douche is in het bad, wat ik nooit zo prettig vind. De publieke ruimtes zijn wat krap, maar comfortabel. Het geheel oogt wel iets gedateerd, maar niet hinderlijk. Er is geen koffie apparaat op de kamer. Het geheel maakt opmijgeenvijf sterren indruk, maar zo vaak verblijf ik niet in dat soort hotels. Prijs is conform vijf sterren niveau.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Baim54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KHL1856, Geschäftsführer van Kastens Hotel Luisenhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2016
Google-vertaling

Dear Baim54,

Thank you very much for your recommendation. Your feedback is very important to us, as it helps us to improve our services and standards as a five star superior hotel. You can be sure, I´ll share your response with our Team.

We hope to see you soon again in Kastens Hotel Luisenhof!

Best regards,

Michael Rupp,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2016

Speciaal geboekt voor enkele dagen in het " beste hotel" van Hannover.
Al in heel wat 5 sterren hotels in Duitsland overnacht en nu ook in dit goed gelegen stadshotel.
Je hebt er een privéparking wat in deze verkeersluwe stad zeker een pluspunt is.
Luxekamer gekozen die gelukkig groot genoeg is maar toch niet alle confort heeft van andere 5 sterren hotels. Bvb geen Nespresso apparaat wat nu toch standaard is.
Badkamer had ook geen aparte douche ,alles in het bad en ook geen 2 lavabos.Er is ook geen led leeslampje aan het bed . TV had ook nog geen HD !!

Enkele vlekken op het tapijt en toch wat slijtage in de kamer. MInibar is gratis , maar waarom dan ook geen biertje ???

Publieke ruimtes zijn zeker klein te noemen : slechts enkele zetels in de lobby en een piepkleine bar. Restaurant is wel trendy van interieur maar keuken is niet zo exceptioneel ; wel klasse met een zilveren bestek en een correcte service.

Ontbijtbuffet is eerder gewoon en neigt naar een 3 sterren NOVOTEL niveau.

Wellness ruimte is nieuw en modern maar eerder klein met een klein stoombad ; een tropische douche die niet naar behoren werkte en een Sauna waar je 6 euro ( in een 5 sterren HOTEL !) moet voor bijbetalen . In de rustruimte slechts 3 zetels ; dit alles voor een hotel met 145 kamers.

Onlangs in het 5 sterren INTERCONTINENTAL hotel Dieu van Marseille verbleven ; dit is een 5 sterren hotel !!!!

Volgens mij kan er heel wat beter .

Kamertip: Vraag naar een betere kamer , want niet alle kamers zijn gelijk ; en er zijn blijkbaar ook heel kleine kamers
Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank v0lv0s60
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2015

Perfecte ligging als je in centrum moet zijn. Comfortabele kamer, vriendelijk personeel, eigen plekken in parkeergarage bij hotel. Ligt tegenover het centraal station. Ontbijt is redelijk, ontbijtruimte heeft weinig charme.

Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Richard22051965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2014

Mooi oud hotel in het centrum van Hannover. Parkeerplaats aanwezig overigens niet kosteloos. Kamer met veel zorg ingericht. Een plaatje.
Ontbijt in een sfeervolle ruimte . Wanneer je in Hannover wilt verblijven een aanrader.

Kamertip: Wij hadden een kamer in het nieuwe gedeelte. Oude gedeelte misschien nog mooier.
Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Veertje2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken