Frans v
Hoorn, Nederland

Een prima hotel

Beoordeling van Upstalsboom Parkhotel
4,0 van 5 bollen26 apr 2018 beoordeeld
Wij hebben hier twee nachten vertoefd, een prima hotel. De inrichting van de hotelkamer is vergelijkbaar met de kwaliteit van de betere internationale hotels. Op de bovenste verdieping bevindt zich een goed geoutilleerde sauna waar wij met plezier van gebruik hebben gemaakt. De keuken is prima, het ontbijt was uitgebreid en heeft ons uitstekend gesmaakt. Voor het diner was er a la carte voldoende keuze, wij hebben er tweemaal heerlijk gedineerd. Op de bovenste verdieping bevindt zich een goed geoutilleerde sauna waar wij met plezier van gebruik hebben gemaakt. De bediening bij de balie en in het restaurant is bijzonder vriendelijk en efficiënt.
Datum van verblijf: april 2018
Huisdieren ok
12.9 km van Upstalsboom Parkhotel
Meer hotels in Emden bekijken
Beoordeeld op 23 oktober 2017

Emden is een verrassend leuke stad. Uptalsboom Parkhotel ontvangt je vriendelijk en enthousiast. Het ligt 10 minuten lopen van het centrum. De klassieke kamer is ruim maar de temperatuurregeling is niet optimaal. Een raam open is ook geen optie want de aangrenzende weg zorgt voor wat lawaai.
Het restaurant is prima evenals het ontbijt.

Datum van verblijf: oktober 2017
Beoordeeld op 15 juli 2017 via mobiele applicatie

Prima hotel in het centrum van Emden. Toevallig dit weekend ook havenfeest met live muziek. De standaard kamer is groot genoeg en het WiFi is momenteel prima via t mobile. Leuke omgeving om te fietsen.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 2 november 2016

Mooi hotel in de binnenstad van Emden.
Hotel ziet van buiten en van binnen zeer verzorgd uit.
Kamers zijn schoon en heel netjes.
Heel goed ontbijtbuffet wat zeer verzorgd uitziet.
Nette en vriendelijke bediening.

Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 30 september 2016 via mobiele applicatie

Het hotel ligt op een hoek aan de doorgaande weg de stad in, maar toch heb ik met een open raam prima geslapen.
Zeer uitgebreid ontbijt, het ontbreekt werkelijk aan niets.
Parkeren kan zowel buiten op eigen terrein, als in de parkeergarage.

Kleine tip: loop via het park naar de Kesselsluis, apart om te zien zo'n sluis op een kruizing van vier waterwegen.

Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 21 juni 2015

Kamers zijn niet groot maar keurig onderhouden en ingericht. Hifi is lastig aan te vragen bij T- mobile Duitsland; wel gratis maar lukt niet altijd. Schoonmaak goed en frequent. restaurant biedt waar voor het geld. Ontbijt is uitgebreid en goed. Tijden in het weekend (tot 10 uur) zijn hetzelfde als door de week. Salieservice goed. Eigen parkeerterrein. Stad is op 6 minuten loopafstand.

Kamertip: Bovenste verdieping was rustig.
Datum van verblijf: juni 2015