Een goede en schone kamer, goed diner en lekkere wijn. Ook het ontbijt was lekker, alles prima! Gewoon wat je verwacht in Duitsland. Leuke omgeving, jammer dat we onze auto moesten parkeren op de openbare weg.
- Zwembad
Prima hotel.
Parkeren mogelijk bij hotel.
Vlakbij rein en drosselstrasse
Ontbijt ook goed, veel keuze. Fruit, groenten diverse broodjes en veel vleeswaren.
Voor glutenvrij even vragen maar er komt lekker brood tevoorschijn
Mevrouw die ontbijt regelt is erg vriendelijk
Rüdesheim, zulke goede herinneringen maar dit hotel valt tegen. Bij binnenkomst vraag je om een parkeerplek omdat ze daarmee adverteren maar je krijgt meteen lik op stuk meer dan 30 kamers maar we hebben slechts 11 parkeerplekken. Dit belooft niks goeds. Het is een oud hotel maar de kamer is mooi gerenoveerd en oogt modern behalve de badkamer smal en niet van deze tijd. De WiFi is traag en de tv is beperkt geen Netflix bijvoorbeeld en voorzien van de standaard zenders. De kamer heeft geen airco wel een losse ventilator. Niet helemaal mijn ding maar we doen het ermee.
Vriendelijke ontvangst. De kamer was al klaar terwijl wij veel te vroeg waren. Zo te zien nog iet zo heel lang geleden gerenoveerd. Alles pico bello voor elkaar! Schoon, goed bed, airco (nu niet nodig) goede gordijnen plus (elektrische) rolluiken. Efficiente badkamer.
Heel vriendelijk,moderne kamers met goede airco,weg van de Rijn anders kan je niet slapen met de treinen die heel de nacht rijden,ontbijt is top,alles wat je kan wensen.heel vriendelijk personeel en dieren zijn welkom als je ze in een bench steekt
Mooi verzorgd hotel met ruime gratis parking naast het hotel, vriendelijk onthaal bij de aankomst , mooie ingerichte kamer , mooi uitgebreid en lekker ontbijt , geen restaurant aanwezig , eetgelegenheden dicht in de buurt
Bedankt voor je waardering!
Hope to see you again!