Mooi hotel met een traditionele uitstraling. Ontbijt en diner waren lekker en keurig verzorgd, kamer was goed met heerlijk bed .schoon en propere kamer. Enige minpuntje wasje douche met hoge instap. Personeel was erg attent en vriendelijk.
- Zwembad
Hotel is central gelegen en parkeren is gratis. Wij hadden een kamer met balkon aan de zijkant van het hotel. Redelijk rustig. Grote badkamer. Vriendelijke jonge dame aan de receptie. Een heel goed en uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer vriendelijke bediening.
Wij trekken elk jaar met een stel vrienden naar Duitsland voor een lang weekend. Onze voorlaatste bestemming en vooral het hotel (Rüdesheimer Hof) is ons zo goed bevallen, dat we er in mei 2015 terug hebben gereserveerd. Dit is een kleinschalig, gezellig hotel in Duitse traditie (incl. klederdracht). Het eten (ook het ontbijt) is er naar Duitse normen voortreffelijk! De kamers zijn net, je slaapt er rustig en goed. We keren waarschijnlijk nog wel 'ns terug!
Vielen dank für Ihre Bewertung Elisabeth.
Schön, dass es Ihnen bei uns gefallen hat und wir würden uns freuen Sie wieder einmal im Rüdesheimer Hof begrüßen zu dürfen.
hebben daar een paar dagen gelogeerd, een erg leuk hotel met een leuk terras.
Erg vriendelijk klantgericht personeel zonder dat ze opdringerig zijn.
Hele goede keuken, uitgebreid ontbijt.
Goede kamers met goede bedden.
Als je aan de straatkant ligt kan het al vroeg wat druk worden met verkeer.
Maar er is airco en de ramen zijn goed geluiddicht.
Kortom een aanrader, ligt middenin Rudesheim.
Heerlijke wijn, prijs/kwaliteit prima
Wij komen al 12 jaar in dit Hotel,omdat het heel goed is qua prijs kwaliteit vergelijking.
Aan het centrum van Rüdesheim, zeer vriendelijk personeel en prachtig ingericht.
Mooi terras en en goed ontbijt en zeer goed diner.
Zeker een aanrader,!
We waren aangenaam verrast van het vriendelijke onthaal in de binnentuin met een glasje sekt.Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en de keuken was heel lekker .Het hotel is mooi en rustig gelegen en heeft ruime nette kamers en ruime badkamer.Je kan er mooie wandelingen maken waarbij de mevrouw van het hotel u nuttige tips geeft.Een aanrader wij gaan zeker terug.