Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Breuer's Ruedesheimer Schloss(Ruedesheim am Rhein)
US$ 169
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Krone Assmannshausen(Ruedesheim am Rhein)
US$ 132
US$ 117
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Lindenwirt(Ruedesheim am Rhein)
US$ 90
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Restaurant
Rheinhotel Ruedesheim(Ruedesheim am Rhein)
US$ 127
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Rheinhotel Lamm(Ruedesheim am Rhein)
US$ 156
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Altdeutsche Weinstube(Ruedesheim am Rhein)
US$ 136
US$ 114
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Felsenkeller(Ruedesheim am Rhein)
US$ 116
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Alte Bauernschaenke(Ruedesheim am Rhein)
US$ 136
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 93
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Zum Baeren(Ruedesheim am Rhein)
US$ 156
US$ 142
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Beoordelingen (121)
Beoordelingen filteren
121 resultaten
Waardering van reizigers
43
52
19
5
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
43
52
19
5
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 121 beoordelingen
16 november 2017 beoordeeld

Klein kamertje en klein 2-persoonsbed, heel smalle/kleine natte cel, medewerkers niet bijzonder vriendelijk, ontbijt prima, avondeten (bij halfpension) wel heel erg basic, goede parkeermogelijkheid, Rudesheim leuk.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jos G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
famstie, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Central Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 december 2017
Google-vertaling

Dear Jos,

It is a pity that we were apparently not able to meet your expectations. In the Central Hotel, you can book rooms of different categories and therefore also of various sizes. These types range from a small double room to an XXL-Suite. The bathrooms always comply with the requirements of the specific category. There are regularly renovated and restored and therefore meeting all the latest standards.

We thank you for taking the time to place a review about us. By default, all reviews are discussed in our team meetings. Because this is the only way to improve steadily.

We wish you a quiet and reflective Advent season.

Kind regards,

Your team of the Central Hotel Rüdesheim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Verlengd weekend geboekt via travelbird in het Central Hotel. 9 tot 12/11.
Mooie kamer met kleine badkamer, doch ruim genoeg en goede inloopdouche.
Kraaknet en zeer goede boxspring. Wel luidruchtige kamers.
Zeer verzorgd en prima ontbijt doch de maaltijden s'avonds kunnen beter. 2 x rode kool op 3 dagen tijd is teveel van het goede. Laatste maaltijd was ronduit slecht, sorry. Uitstekende ligging van het hotel vlakbij centrum. Misschien zijn de maaltijden beter als men geen promotie neemt en prive boekt.

Verbleef: november 2017, reisde met vrienden
Bedank karltje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
famstie, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Central Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 december 2017
Google-vertaling

Dear 1BAB018,

Thank you very much that you have taken the time for a review. Of course, we are delighted that you were satisfied with our rooms. The criticism regarding the food is a point that we will discuss again with our kitchen team to evaluate where the fault could have lain. If you look into the other reviews, you will see that the kitchen had been explicitly praised. Therefore, we are not able to explain this. A kitchen that is varied and always fresh is usually considered as a showcase for us. But we will try to get to the bottom of things: promised!

We wish you a quiet Advent season and send our warmest regards to Antwerp.

Your team of the Central Hotel Rüdesheim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2017 beoordeeld

Via "Zoweg" hadden wij twee overnachtingen met geboekt bij Central Hotel. Het is een comfortabel en plezierig hotel in het centrum van Ruedesheim. Met de auto is het hotel prima bereikbaar en er kan geparkeerd worden in de ondergrondse garage. Wij hadden een keurige kamer op de tweede verdieping in het oorspronkelijke hotelgedeelte.Jammer was alleen dat in dit deel geen lift aanwezig is. De kamer heeft een prima bed, maar de kussens zijn tamelijk zacht. Goede raad om zelf je eigen kussen mee te nemen. Mooie ruime badkamer met dubbele wastafel en ligbad. Zowel de kamer als badkamer waren schoon.Op de kamer een koelkastje met een beperkt aantal drankjes en op de gang nog een koelkast met een voorraad drankjes.De kamer heeft geen airco, maar de temperatuur was gelukkig niet hoog.
Een uitstekend ontbijt met een ruime keus en eveneens een prima twee gangen diner met uitstekende plaatselijke wijn (hebben enkele flessen daarvan gekocht aan de receptie. Voor zowel het ontbijt als het diner was een tafel voor ons gereserveerd.
De ontvangst was heel vriendelijk en het personeel is bijzonder gastvrij.
Dit hotel is voor ons een plek om terug te komen !

Verbleef: september 2017
1  Bedank Stev55
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
famstie, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Central Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 november 2017
Google-vertaling

Dear Stev55, thank you for your detailed review here on TripAdvisor. 5 Stars - just perfect. Thank you for that. If you should ever travel along the rhine-main-area again, we will be your hosts again. Just give us a call or send an email and we will be there four you. Best regards from sunny Rüdesheim Your Team of Ringhotel Central

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2017 beoordeeld

Leuk hotel met een zeer centrale ligging midden in de oude stad. Uitgebreid ontbijtbuffet.
Eten in halfpension is verzorgd en lekker. Wij hadden een kamer in het bijhuis dat echter vlakbij het hotel was. Mooie kamer met badkamer en ijskast. Wel geen airco.
Hotel heeft even parkeer gelegenheid wat een luxe is in het centrum van een middeleeuws stadje.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank marcvr2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
famstie, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Central Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 november 2017

Beste marcvr2016, bedankt voor deze mooie hotelreview! We waren heel blij dat je het zo leuk vond. Wanneer u Ruedesheim opnieuw bezoekt, zijn we blij om er weer voor u te zijn.
Met vriendelijke groeten uit Rüdesheim je team uit het Ringhotel Central

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2017 beoordeeld

als je de omgeving van Ruedesheim wilt ontdekken is dit 'the place'. Gelegen midden in het centrum, met goede parkeerplaatsen is het een mooie uitvalsbasis, 1) om de stad te verkennen maar ook de 2) bezienswaardigheden in de omgeving.
De bediening is relaxed, het restaurant serveert verassende menu's

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Kees d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
famstie, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Central Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juli 2017
Google-vertaling

Dear Kees,

Thank you so much for your great review! We are very glad you enjoyed your stay with us. Thank you especially for having taken the time to write a review. Feedback is very important to us as it gives us the chance to further develop our services according to your needs. Of course we are delighted that we fully met your expectations. Still, if you have an idea or an inspiration as to what we could improve, please feel free to share it with us at any time!

We would love to welcome you back in Rüdesheim in the future – there is so much to explore in our region! We'd be happy to share some other insider tips with you regarding beautiful spots in the area. If you would like to visit us again, just give us a call! We are at your service and we are looking forward to hearing from you.

Your Centralhotel Rüdesheim Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken