Volledig restitueerbaar voor do 5 okt.
Orbitz.comUS$ 121
TravelocityUS$ 121
Beoordeeld op 5 juli 2020 via mobiele applicatie

Het hotel is mooi gelegen aan de Rijn. Het is een echt Duits hotel qua uitstraling. De kamers zijn prima, alleen de bedden wat minder en de douchekop was half kapot. Personeel is vriendelijk. Onze motoren konden we op het achterterrein goed parkeren en het diner was prima. Korten een goed hotel qua prijs kwaliteitsverhouding

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 23 september 2018 via mobiele applicatie

Het hotel/restaurant ligt zeer fraai direct aan de Rijn. Er is een ruim terras waar je een bijzonder uitzicht hebt. Deze zaak steekt met kop en schouders uit boven de andere lokale etablissementen. Keurige kaart met overwegend Duitse gerechten; prima kwaliteit. Prijs kwaliteitverhouding is goed. Zeer correct en vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 16 juli 2018 via mobiele applicatie

We verbleven in hotel Unter den Linden als tussenstop op weg naar Oostenrijk. We werden heel vriendelijk ontvangen en persoonlijk naar onze ruime kamer gebracht. De kamer was net vernieuwd en zeer net. De badkamer ook heel proper. Niets op aan te merken! Het ontbijt wqs degelijk, geen tierlantijntjes maar voor ieder wat wils!
De ligging van het hotel is ook ideaal, aan de grote weg zodat je geen kleine straatjes moet doen. Parking voorzien naast het hotel, gratis als je logeert in het hotel.

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 16 augustus 2017 via mobiele applicatie

Zeer mooi gelegen hotel aan de Rijn met prachtig terras en vieuw op een kasteel aan de overkant van het water. Vriendelijke ontvangst door de vrouw of man des huises. Grote kamers met vernieuwde badkamers, zeer proper. Ontbijt dik in orde behalve het vers fruit, zag er niet uit en proefde ook zo. Diner zeer lekker en onder de wijnranken met uitzicht er bij. Bediening van sommige jongere serveersters laat wel te wensen over, de eigenaars zouden dit beter moeten opvolgen. Ben nu wel aan't muggeziften maar toch! Moto mocht in garage achter hotel gratis. Globaal zeer goed hotel.

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 22 augustus 2016

We waren niet in het hotel gelogeerd doch hebben een avondmaaltijd genomen op het mooie grote overdekte terras. Supervriendelijke bediening, goede porties van Duits (matige) kwaliteit aan matige prijzen.Rustig gelegen met zicht op de Rijn wat in zomerse omstandigheden best te doen is. Alternatief voor het drukke Rudesheim.

Datum van verblijf: augustus 2016