Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (482)
Beoordelingen filteren
482 resultaten
Waardering van reizigers
184
218
55
14
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
184
218
55
14
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 482 beoordelingen
Beoordeeld op 9 oktober 2016 via mobiele applicatie

Super leuk trendy hotel met mooie goed ingerichte kamers. Veel leuke stijl elementen in het hotel, op de kamers maar ook elders in het hotel. Restaurant heeft een eenvoudige maar leuke kaart en moderne inrichting. Personeel is vriendelijk.

Datum van verblijf: februari 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank BackPacker426715
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fortune H, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van 25hours Hotel Number One, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your review on TripAdvisor.

We are glad that you enjoyed your stay with us and would be delighted to welcome you again in the future.

Kind regards,

Your team of the 25Hours Hotel Number One

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2015

Het hotel ziet er fantastisch uit. De kamer is netjes, ruim en schoon. Het bed was erg hard, kan zijn dat deze net nieuw is maar ik hou er normaal wel van maar dit was te. De service aan de balie laat te wensen over wij wilde naar het centrum en kregen niet echt een duidelijke uitleg naar de S baan. Een kaartje was echt het minste wat ze konden doen. Parkeer plaatsen zijn minimaal maar je kan op zo'n 500 meter gratis parkeren. Zou hier niet nog een keer heen gaan bij een volgend bezoek

Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank elninjo10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Public R, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van 25hours Hotel Number One, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2015

Beste/r elninjo10,
hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het geven van jouw feedback. Maar het spijt ons helemaal dat je niet tevrieden bent met ons service. Wij geven jouw feedback door aan onze service leiding daarmee ons personeel kan opnieuw onderlegt werden Wij hopen dat je ons alsnog een kans zou willen geven om je vertrouwen terug te winnen. Wij kunnen je garanderen dat wij dan ons uiterste best zullen doen om je een fantastische ervaring te geven waar veel van onze gasten ondertussen van zijn gaan houden.
Met vriendelijke groeten
Het 25hours Hotel Number One team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2015 via mobiele applicatie

Een leuk en hip retro stijl hotel met goede, ruime en frisse kamers met veel design items. Buiten staat een retro foodtruck waar je burgers kunt bestellen en in het restaurant bestel je van een kleine kaart heerlijk eten. Bij aankomst was het heel warm en stonden er koude drankjes en ijsjes klaar (complementary natuurlijk!). In de badkamer vind je de hippe flessen natuurlijke huidverzorging (douche, shampoo en handwas) van Stop The Water while Using Me. Een fijn en hip ingericht hotel, ook voor een gezin :-).

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank BewustLaura
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Public R, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van 25hours Hotel Number One, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2015

Beste BewustLaura,
hartelijk bedankt voor je super feedback. Wij zijn erg verheugt en wij hopen dat je binnenkort weer op bezoek bent at 25hours Hotel Number One.
Groetjes,
25hours Number One team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 3 februari 2015

Geweldig Hotel met knusse kamers, modern en stijlvol, zeer vriendelijk personeel, gratis mini-verhuur. Goede verbinding met het openbaar vervoer. Bakkerij naast het hotel biedt ontbijt ( ook leuk in het hotel). Coole badkamer met een lekkere douche

Bedank Oliver W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Public R, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van 25hours Hotel Number One, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 februari 2015
Google-vertaling

Dear Oliver,

Thank you very much for taking the time to evaluate your stay at the 25hours Hotel Number One.
We are delighted to hear that you enjoyed your stay and had a great time in Hamburg.

We are looking forward to welcome you back again soon.

Warm regards,

25hours Hotel Number One team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2012

Dit hotel was prima! Inderdaad enigszins uit het centrum gelegen maar daardoor wel heel rustig. Met de S-bahn snel te bereiken vanuit de stad en dan is het nog 10 minuutjes lopen. Alles was schoon en goed verzorgd. Van ma t/m zat kun je ontbijten in de naastgelegen bakkerij, dat is veel goedkoper dan ontbijten in het hotel zelf. Op zondag is de bakkerij gesloten en hebben wij alsnog in het hotel ontbeten. Erg goed ontbijt maar inderdaad wat prijzig (€14 pp). Al met al zeker een aanrader!

Datum van verblijf: december 2012
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Maartje B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Public R, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van 25hours Hotel Number One, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 januari 2013

Liefde Maartje B,

Bedankt voor uw feedback!

Met vriendelijke groet,

uw team van het 25hours Hotel Number One

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken