Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.677)
Beoordelingen filteren
1.677 resultaten
Waardering van reizigers
915
524
161
45
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
915
524
161
45
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.677 beoordelingen
Beoordeeld op 17 mei 2017

Mooi gelegen aan het water vlak bij een zeilclub waar je een bootje kan huren EN gezellig op de steiger wat kan drinken. Hotel op ca 10 minuten lopen van echte centrum. Luxe kamers, mooit hotel. TIP: ga ontbijten bij ALEX in pllaats van het hotel ontbijt. Is goedkoper (EUR 10 pp exclusief drank), aan het water en veel leuker. Ook aan de kant van de weg is het heerlijk rustig op de kamer. Geen last van verkeer. En je hebt uitzicht op het water. Dus zeker voorkant kiezen.

Kamertip: Zeker kamer aan voorkant nemen. Geen verkeersoverlast goed uitzicht.
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank Dave d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 maart 2017 via mobiele applicatie

Het hotel heeft een luxe naam en uitstraling. Echter als je vaak in hotels verblijft, is er niet heel veel bijzonders aan. Het ene wat het hotel wel bijzonder maakt is het ontbijt helemaal boven in het hotel. Het ontbijt zelf is ook uitmuntend.

Datum van verblijf: december 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank 89bask
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RestaurantHeritage, Marketing Executive van Le Meridien Hamburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2017
Google-vertaling

Dear Bas K,

thank you very much for your feedback. We are happy to read that you enjoyed your breakfast at our restaurant HERITAGE.

We hope to welcome you again soon on the 9th floor.

Kind regards,
your HERITAGE Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 oktober 2016

Niet al het nieuwe is goed. Een onhandig ligbad en een douch met een gordijn de halve badkamer nat. De gehele boven verdieping was gesloten, hierdoor konden we niet in de bar en moesten in een conferentie ruimte onbijten op congres stoelen. Het ontbijt was ok maar geen mogelijkheid bonen koffie te krijgen. De kamers zijn steril modern ingericht. Daar moet je van houden

Kamertip: Rustige kamer aan de binne kant inloop douch
Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank sgM3813FS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2016

zeker geen 5 sterren hotel, matige 4 sterren, slechte kwaliteit toiletartikelen, onpraktische badkamer, gladde vloer als hij nat was. Zo'n moderne wastafel schaal zodat als je de kraan opende alles nat was rondom. En dat was de enige plek waar je je toiletartikelen kwijt kon. Maar een wasbak in een superieur double room. Geen bureau stoel aan bureau, geen bureaulamp. Onhandige verlichting op de verkeerde plaatsen, bedlamp was een spotlight waardoor jezelf niet kon lezen maar je partner toch teveel licht had als hij wou slapen. Veel te koude airconditioning die niet te regelen viel.Gekneusde appels bij de receptie als welkom. Wel prachtig uitzicht in ontbijt zaal.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Maria A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2016

locatie aan de Alster heel mooi, vooral de bar en ontbijtlocatie op de 9e etage met uitzicht op de Alster. Hotel strak en smaakvol ingericht. Vriendelijk personeel. Hotel op loopafstand van de binnenstad. Kamers mooi en ruim. Badkamer met apart ligbad en aparte massagedouche. Koffie en theefaciliteit op de kamer. Alles compleet en top verzorgd.

Kamertip: indien je uitzicht op de Alster wilt, dan dat aangeven bij de reservering. En dan ook boven de 5e etage.
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Harmen H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken