Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (755)
Beoordelingen filteren
755 resultaten
Waardering van reizigers
416
269
45
16
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
416
269
45
16
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 755 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2017

Heerlijke sfeer, relaxed met overal zitjes met uitzicht centrale hal waar he heerlijk kunt lezen, spa bereik en lekker ontbijt. S1 op paar minuten lopen met directe verbinding alle gangbare beatemmingen incl. vliegveld en hauptbahnhif
Prijs ontbijtbuffet aan de hoge kant, heerlijk als uitgebreide brunch ervaring, maar 2e dag elders ontbeten ivm tijd

Kamertip: Probeer kamer met daglicht
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank MoniqueDenhaag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fortune H, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Gastwerk Hotel Hamburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2017
Google-vertaling

Dear MoniqueDenhaag,
Many thanks for taking the time to share your experience about your stay with us.
We are really happy that you enjoyed your time to the fullest.
The entire team would be glad to welcome you back one day.
With warm regards,
Your Gastwerk Hotel Hamburg Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2016 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel: met finesse afgewerkt in prachtig industriële, moderne, warme stijl. Vriendelijke mensen, heerlijk eten (de pasta met truffel moet je proberen!), een heerlijke spa (aanrader: pak een massage mee) en heerlijke ruime kamers. Echt een aanrader en bovendien prachtig inspirerend voorbeeld van herbestemming van industrieel erfgoed!

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank flojo79h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fortune H, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Gastwerk Hotel Hamburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2016
Google-vertaling

Dear Flojo79 H,

Thank you very much for your lovely words and your nice feedback.

We are glad to hear that you were satisfied with the design of the hotel, quality and service in the Mangold Restaurant and the team in general.

We would be delighted to welcome you again in the future.

Kind regards,

Your team of the Gastwerk Hotel Hamburg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2016 via mobiele applicatie

Goed ontbijt, heerlijke spa met massage, ruime kamer, perfecte styling. Ook de roomservice erg goed. Receptie aardig, parkeren voor de deur. Goede prijs kwaliteit verhouding, diner ook lekker met service

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank John W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fortune H, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Gastwerk Hotel Hamburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2016
Google-vertaling

Dear John W,

Thank you very much for staying at the Gastwerk Hotel in Hamburg and for your great feedback.

We very much appreciate your praise and thank you for your lovely words and the recommendation.

We are looking forward to welcome you again at our hotel.

Kind regards,

your team of the Gastwerk Hotel Hamburg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2016

hotel Gastwerk staat vermeld in trendy tijdschriften en boeken als voorbeeld van geslaagd design hotel. Oude gasfabriek omgetoverd tot functioneel hotel met fraaie lobby, stijlvolle bar en prima restaurant. De kamer is confortabel en aangenaam, enige nadeel is het ontbreken van direct daglicht in de kamer, die uitkijkt op de hal. Het hotel heeft een prima fietsenverhuur, voor 7 euro dd hele dag een prima fiets met slot beschikbaar. Een fiets is een prima manier om Hamburg verder te verkennen. De wijk waarin Gaswerk is gelegen is niet erg boeiend maar Altona en St. Pauli zijn zeker op loop en fietsafstand. Voor het meer sophisticated deel van Hamburg is het 20 minuten fietsen (probeer Reeperbahn te ontwijken!). Havengebied biedt toeristisch vertier, in het winkelcentrum bij de Inner Alster alle topdesigner vertegenwoordigd, doet niet onder voor Milaan! Echter met de fiets is zeker een rondje Außer Alster (het grote meer binnen Hamburg een aanrader. Start aan de noordzijde, bezoek de wijk Rotherbaum, lunch aan de Mittelweg, voor heren enkele topkledingwinkel aan de Milchweg. Langs het meer leuke teraasen voor een drankje, lunch of diner. Over de brug aan de oostzijde vervolgens via Uilenhorst terug naar het centrum. vergaap je aan de prachtig onderhouden stadspaleizen. Meer trendy en gezellige wijk vind je rond Suzannestrasse in Sternschanze en Karolinenviertel. Voor de liefhebber prachtige graffiti. Kortom: Hamburg is een boeiende kosmopolitische stand met prachtige wijken en boeiende rafelrandjes. Hotel gastwerk is een mooie locatie om de stad te verkennen.

Kamertip: Vraag om een kamer met direct verbinding met buitenwereld, daglicht. Meerdere kamers kijken uit op de halm geen frisse lucht en daglicht!
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Jacob V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Public R, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Gastwerk Hotel Hamburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Jacob,

Many thanks for taking the time to share your experience about Hamburg and your stay in the Gastwerk Hotel. We are happy you enjoyed your time and that you appreciate the hotellocation as starting point for tours around the city. The next time please ask our colleagues from front desk and they will tell you the hot spots from our district and you will see- Bahrenfeld, as one of Hamburgs fancy districts, has much more to offer than you would think.
We are happy to welcoming you again- maybe in a "Small Loft", which is not facing the historical hall.
With kind regards
Your team from Gastwerk Hotel Hamburg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 december 2015

De kamers waren voortreffelijk. Het personeel zeer gastvrij. Het ontbijt was super. Sommigen vinden de prijs van het ontbijt duur. Maar als zij het personeel normaal loon uitbetalen zijn die prijzen nodig om de service op pijl te houden. Op honderd meter van het hotel kun je zo op de bus stappen naar het centrum of andere leuke locaties. Wij hebben al veel hotels bezocht in drie en vier sterren. Dit Hotel ervaren wij als beste op alle fronten. Dus zeker een aanrader!

Kamertip: Wij hadden Loft, die waren super!
Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Henk M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Public R, Leiter Öffentlichkeitsarbeit van Gastwerk Hotel Hamburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2016

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken