Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Generator Hostel Hamburg(Hamburg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 70
US$ 63
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
ARCOTEL Rubin(Hamburg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 89
US$ 85
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Hamburg Altona(Hamburg)
US$ 122
US$ 91
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 205
US$ 138
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 198
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Apartment-Hotel Hamburg Mitte(Hamburg)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 04/08
US$ 152
US$ 79
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Mövenpick Hotel Hamburg(Hamburg)
US$ 270
US$ 121
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
East Hamburg(Hamburg)
US$ 186
US$ 124
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Renaissance Hamburg Hotel(Hamburg)
US$ 292
US$ 178
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Gratis annuleren tot 02/08
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 340
US$ 287
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (1.624)
Beoordelingen filteren
1.624 resultaten
Waardering van reizigers
1.119
395
78
20
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.119
395
78
20
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.624 beoordelingen
1 april 2017 beoordeeld

Mooi hotel ingericht in een industriële - haven stijl. Op de kamers tref je diverse elementen vanuit een schip. Heel leuk gedaan.
Het hotel ligt in een oud haven gebied, wat helemaal opgeknapt is/wordt. Oude pakhuizen worden gecombineerd met moderne gebouwen. Overigens op een manier die goed voelt.

  • Verbleef: maart 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Arievangrunsven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 april 2017
Google-vertaling

Hello Arievangrunsven

Thanks for your honest feedback! We’re pleased to know that you had a great time on board and that the maritime design of the hotel tickled your fancy.

Ahoy and hopefully ‘til next time!

Kind Regards from Hamburg

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2017 beoordeeld

Zeker niet goedkoop maar wel een bijzonder plek om te overnachten. Verrassende elementen op de kamer, alles net even anders dan normaal. De locatie is ook top, alles op loopafstand te zien en te ontdekken.

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Natasja v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 maart 2017
Google-vertaling

Dear Natasja v

Thank you very much for your kind words. We hope to see you soon again in our modern sailor`s home.

Kind Regards from Hamburg

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet het goedkoopste hotel, maar het maakt de beloftes waar! Alles heeft een maritiem tintje, dat maakt het extra speciaal. Ik ben vooral te spreken over de fantastische douche en de kwaliteit van de wifi! Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de lampjes bij het bed veel te fel zijn, niet fijn als je nog even wilt lezen. Het ontbijt is duur, maar wel tiptop in orde! Parkeergarage is ook erg goed. Wij kiezen zeker weer voor dit hotel als we in Hamburg zijn!

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
1  Bedank Saxydon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 januari 2017
Google-vertaling

Ahoi Saxydon and thank you for your great feedback! It is nice to read that you enjoyed your time in our hotel. We really appreciate this and hope to see you soon again in Hamburg.

Best regards

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2016 beoordeeld

Een eigenzinnig hotel met een maritiem karakter. De lobby lijkt op een scheepsloods, de meubels zijn gemaakt van houten kratten en de kamer lijkt op een scheepscabine. De superior room is een ruime kamer met een fijne badkamer met een heerlijke regendouche. Er is gratis WIFI en een parkeergarage voor 12 euro per dag. Prima restaurant met een uitgebreide kaart met mooie wijnen. s Morgens een uitstekend ontbijtbuffet. De locatie is prima, dichtbij centrum, U-bahn en de snelweg. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Zijn er dan geen minpuntjes? Jawel! Het matras is echt te hard en met een te dun hoofdkussen…..maar desondanks voor herhaling vatbaar!

Kamertip: Superior room is een fijne ruime kamer.
  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Rianne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 december 2016
Google-vertaling

Hello Rianne V and thank you for your great feedback. We are extremely happy to read that you have enjoyed your stay with us.
The next time you visit us please ask the reception staff for extra pillows and a cover for the mattress, they would be more than happy to assist you.

See you soon

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2016 beoordeeld

Een zeer goed en leuk hotel,zeer goed team op elkaar afgestemd,de kamers waren net en orgineel,het buffet ontbijt was super je kunt kiezen uit een groot assortiment,met een woord top....proficiat iedereen.

Kamertip: 6 verdieping mooie zicht.
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Georg Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Georg Z

It's such a pleasure to hear you got to enjoy all of what we have to offer.
Thank you very much for your nice feedback. We look forward to your next stay.

Best Regards

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken