Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hip en trendy”
Beoordeling van 25hours Hotel HafenCity

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 9 websites!
25hours Hotel HafenCity
Beoordeeld als nr. 6 van 321 hotels in Hamburg
Certificaat van uitmuntendheid
5 juni 2017 beoordeeld

Zeer leuk hotel met moderne faciliteiten in het centrum van de stad. De bezienswaardigheden zijn op loopafstand en de auto kan je achterlaten in de hotelparking tegen een goed tarief. Goed restaurant aanwezig en zeer vriendelijk personeel.

Kamertip: Zicht op de haven en Hafencity
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank jpheyens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Leiter Front Office van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2017
Google-vertaling

Excellent Review jpheyens

We’re ecstatic to find out that you had such a fabulous stay with us.

We are looking forward to welcoming you in the near future. Perhaps in one of our newer properties in Hamburg, the 25hours Altes Hafenamt and 25hours Zurich Langstrasse—should your journeys allow us to welcome you again.


Kind Regards

Christine Schöner
Front Office Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.528)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 10 van 1.528 beoordelingen

1 april 2017 beoordeeld

Mooi hotel ingericht in een industriële - haven stijl. Op de kamers tref je diverse elementen vanuit een schip. Heel leuk gedaan.
Het hotel ligt in een oud haven gebied, wat helemaal opgeknapt is/wordt. Oude pakhuizen worden gecombineerd met moderne gebouwen. Overigens op een manier die goed voelt.

  • Verbleef: Maart, 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Arievangrunsven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 april 2017
Google-vertaling

Hello Arievangrunsven

Thanks for your honest feedback! We’re pleased to know that you had a great time on board and that the maritime design of the hotel tickled your fancy.

Ahoy and hopefully ‘til next time!

Kind Regards from Hamburg

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2017 beoordeeld

Zeker niet goedkoop maar wel een bijzonder plek om te overnachten. Verrassende elementen op de kamer, alles net even anders dan normaal. De locatie is ook top, alles op loopafstand te zien en te ontdekken.

  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Natasja v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 maart 2017
Google-vertaling

Dear Natasja v

Thank you very much for your kind words. We hope to see you soon again in our modern sailor`s home.

Kind Regards from Hamburg

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet het goedkoopste hotel, maar het maakt de beloftes waar! Alles heeft een maritiem tintje, dat maakt het extra speciaal. Ik ben vooral te spreken over de fantastische douche en de kwaliteit van de wifi! Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de lampjes bij het bed veel te fel zijn, niet fijn als je nog even wilt lezen. Het ontbijt is duur, maar wel tiptop in orde! Parkeergarage is ook erg goed. Wij kiezen zeker weer voor dit hotel als we in Hamburg zijn!

Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
1  Bedank Saxydon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 januari 2017
Google-vertaling

Ahoi Saxydon and thank you for your great feedback! It is nice to read that you enjoyed your time in our hotel. We really appreciate this and hope to see you soon again in Hamburg.

Best regards

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2016 beoordeeld

Een eigenzinnig hotel met een maritiem karakter. De lobby lijkt op een scheepsloods, de meubels zijn gemaakt van houten kratten en de kamer lijkt op een scheepscabine. De superior room is een ruime kamer met een fijne badkamer met een heerlijke regendouche. Er is gratis WIFI en een parkeergarage voor 12 euro per dag. Prima restaurant met een uitgebreide kaart met mooie wijnen. s Morgens een uitstekend ontbijtbuffet. De locatie is prima, dichtbij centrum, U-bahn en de snelweg. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Zijn er dan geen minpuntjes? Jawel! Het matras is echt te hard en met een te dun hoofdkussen…..maar desondanks voor herhaling vatbaar!

Kamertip: Superior room is een fijne ruime kamer.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Rianne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 december 2016
Google-vertaling

Hello Rianne V and thank you for your great feedback. We are extremely happy to read that you have enjoyed your stay with us.
The next time you visit us please ask the reception staff for extra pillows and a cover for the mattress, they would be more than happy to assist you.

See you soon

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2016 beoordeeld

Een zeer goed en leuk hotel,zeer goed team op elkaar afgestemd,de kamers waren net en orgineel,het buffet ontbijt was super je kunt kiezen uit een groot assortiment,met een woord top....proficiat iedereen.

Kamertip: 6 verdieping mooie zicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Georg Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Georg Z

It's such a pleasure to hear you got to enjoy all of what we have to offer.
Thank you very much for your nice feedback. We look forward to your next stay.

Best Regards

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2016 beoordeeld

Heel appart hotel met een typische uitstraling. Kamers ingericht als hutten van een cruisschip. Verder een industriele inrichting met apparte toiletten die lijken op een machine kamer. Een goed restaurant met mooie en vette wijnen, gezeten op een stapel van persische tapijten die uit de talrijke tapijt groot handels die in de omgeving te vinden zijn. Toppertje en duidelijk afwijkend van andere hotels

Kamertip: Any room is ok.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wouter4000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Wouter4000

Thank you very much for your nice feedback. It's a pleasure to hear you enjoyed your stay.
Also glad to know that you got the chance to dine and enjoy our restaurant Heimat Küche + Bar. It was a pleasure to have you with us and look forward to your next visit.

Best Regards

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Hamburg bekeken
Neustadt
The Madison Hamburg
The Madison Hamburg
nr. 2 van 321 in Hamburg
1.080 beoordelingen
St. Pauli
Hotel Hafen Hamburg
Hotel Hafen Hamburg
nr. 70 van 321 in Hamburg
1.101 beoordelingen
Sternschanze
Mövenpick Hotel Hamburg
Mövenpick Hotel Hamburg
nr. 12 van 321 in Hamburg
2.347 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Empire Riverside Hotel
nr. 26 van 321 in Hamburg
1.303 beoordelingen
AMERON Hotel Speicherstadt
nr. 10 van 321 in Hamburg
790 beoordelingen
St. Pauli
east Design Hotel Hamburg
east Design Hotel Hamburg
nr. 21 van 321 in Hamburg
831 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In 25hours Hotel HafenCity geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over 25hours Hotel HafenCity

Adres: Ueberseeallee 5, 20457 Hamburg, Duitsland
Telefoonnummer:
Locatie: Duitsland > Hamburg
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis snelle internetverbinding (wifi) Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 6 van 321 hotels in Hamburg
Prijsklasse: € 107 - € 225 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — 25hours Hotel HafenCity 4*
Aantal kamers: 170
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, 25 Hours Hotel Company , TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij 25hours Hotel HafenCity met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding