Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
East Hamburg(Hamburg)
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 132
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
ARCOTEL Rubin(Hamburg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 95
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Generator Hostel Hamburg(Hamburg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 63
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
NH Hamburg Altona(Hamburg)
US$ 109
US$ 95
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 204
US$ 133
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Renaissance Hamburg Hotel(Hamburg)
US$ 187
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Mövenpick Hotel Hamburg(Hamburg)
US$ 122
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 22/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 314
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Apartment-Hotel Hamburg Mitte(Hamburg)(Heel veel waar voor je geld!)
Hostelworld.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (1.622)
Beoordelingen filteren
1.622 resultaten
Waardering van reizigers
1.118
394
78
20
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.118
394
78
20
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 1.622 beoordelingen
14 oktober 2016 beoordeeld

Heel appart hotel met een typische uitstraling. Kamers ingericht als hutten van een cruisschip. Verder een industriele inrichting met apparte toiletten die lijken op een machine kamer. Een goed restaurant met mooie en vette wijnen, gezeten op een stapel van persische tapijten die uit de talrijke tapijt groot handels die in de omgeving te vinden zijn. Toppertje en duidelijk afwijkend van andere hotels

Kamertip: Any room is ok.
  • Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wouter4000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Wouter4000

Thank you very much for your nice feedback. It's a pleasure to hear you enjoyed your stay.
Also glad to know that you got the chance to dine and enjoy our restaurant Heimat Küche + Bar. It was a pleasure to have you with us and look forward to your next visit.

Best Regards

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een erg leuk design hotel met bijzondere details beneden in de lobby en in de kamers. Nadeel van de kamer is dat de gordijnen niet goed sluiten waardoor je vroeg zonlicht krijgt. En door drukte in het hotel was het bij het ontbijt heel chaotisch en was er veel op (waaronder het bruine brood). Lokatie is prima in hafencity!

Verbleef: september 2016, reisde alleen
Bedank inez31
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your feedback, inez31. It can get a little bit crowed for breakfast indeed but we hope that you have enjoyed your stay.
We hope to welcome you again in the near future.

Best wishes
Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb zeldzaam een hotel gezien dat zo goed bij de stad en de wijk past waar het is gebouwd dan 25hours HafenCity. Cool industrieel design en toch zijn de kamers comfortabel ingericht. Dit is geen gemakkelijke combinatie en vaak gaat het mis als men probeert. Niet hier. Het is zo vanzelfsprekend dat het zo moet. Chapeau!

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank HPBLR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2016
Google-vertaling

Thank you very much for sharing your experience on tripadvisor, HPBLR. We are happy to read that you enjoyed your stay to the fullest and that the design an music concept spoke to your taste.
We hope to have you back soon.

Best wishes

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2016 beoordeeld

Heerlijk relaxed sfeertje. Op de begane grond is een gezellige bar, die in de ochtend dienst doet als ontbijt ruimte. Ik was er voor zaken. Late incheck. Ik kom zelfs om 22 uur nog een maaltijd krijgen. Dus prima!
De kamer is ruim en beschikt over goede faciliteiten. Ruime douche en mooie inrichting.

  • Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Han T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 september 2016
Google-vertaling

What a perfect feedback Han T, thank you so much! We highly appreciate it and are very glad that you did spend such a wonderful time staying with us.
It would be great to have you back again soon.

Warm wishes

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2016 beoordeeld

Heel fijn en een leuk-hip hotel met veel "grapjes" in het zeevaarders & haven thema. Prachtig uitzicht over de haven, fijne badkamer en goed bed. Heeft ook 1-persoonskamers en 2 persoonskamers met stapelbedden. Het ontbijt is in heel Hamburg bekend - de mensen uit de buurt komen er ook graag ontbijten. Er is een lounge waar je spelletjes kunt spelen en plaatjes kunt draaien. De mensen die er werken zijn stuk voor stuk vriendelijk. Mijn favoriete hotel in Hamburg!

  • Verbleef: juli 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Tineke M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25HoursHafencity, Manager van 25hours Hotel HafenCity, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2016
Google-vertaling

This is such a wonderful comment Tineke M, thank you very much. We are very happy to read that you enjoyed your stay with us to the fullest and are glad that we are your number one hotel in Hamburg now.
Hope to have you back soon!

Warm wishes

Nina Quitmann
General Manager
25hours Hotel HafenCity
25hours Hotel Altes Hafenamt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken