Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke burgers voor een topprijs”
Beoordeling van Burgermeister

Burgermeister
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 2 van 119 Snelle hap in Berlijn
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 11
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Afhalen
Wijk: Friedrichshain-Kreuzberg (stadsdeel)
7 januari 2019 beoordeeld

Erg lekkere burgers. De restaurants zijn gebouwd op een snelle hap, er zijn niet echt zit gelegenheden. Het is een makkelijk concept, bij de bestelling krijg je een bonnetje met nummer en deze wordt getoond zodra de bestelling klaar is.
De burgers zijn heerlijk voor een prima prijs. Ook de cheese fries zijn een echte aanrader.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sophietv98
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (4.780)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 4.780 beoordelingen

16 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat het zo hoog in de tripadvisor lijst staat dachten wij hier ook maar te gaan kijken. Het heeft een hele eigen sfeer. Onder de metro die overrijd en aan een kruispunt zitten ze gevestigd. Prima burger voor €5,- en een lekker biertje er bij. Niet een restaurant om 3 gangen te dineren maar zeker een leuke tent om smiddags een burger te eten. Ik denk wel dat het in de zomer helemaal geweldig is!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank JD1011
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuk en erg lekker. Met meerdere aan een tafel. Ondanks de lange rij ben je zo aan de beurt. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Thijmen2004
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2018 beoordeeld

Waar betaal je nog om in de rij te mogen staan? Op een verre van romantische plek onder het spoor en aan beide kanten auto's die langs rijden. Hier wel met een fantastische hamburger als beloning. Het is gezellig tijdens het wachten, de keuken is een heksenketel en als je geluk heb kan je zitten waarbij uiteraard de tafel met anderen gedeeld wordt. Doe het, je krijgt er geen spijt van.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank nicowvisser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onder het spoor staat niet voor niets altijd een lange rij. Hier worden de beste hamburgers van Berlijn verkocht. Liefhebbers weten Burgermeister niet voor niets te vinden.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Carel K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Burgermeister geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding