Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“family friendly flat in a quiet neighbourhood ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Berlijn

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 67 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
gleixner ...
Zürich, Zwitserland
1 beoordeling
Beoordeeld op 3 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hill10003
New York, New York
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 oktober 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sightseer ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 oktober 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alex M
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
63Tee
Oxford, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 september 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
California, USA
Beoordeeld op 23 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
26 jul 2018
Dear Pam,
Thank you for your comments and taking the time to review my apartment ‘Mozart’ after your recent stay. I am sorry that you were not entirely satisfied and happy with your stay, and that I was not able to meet your expectations.
Unfortunately, as I don’t know which areas of Berlin you visited during your weekend stay, I find it difficult to comment on your judgments about Berlin and the areas you saw.
The apartment building you stayed in and buildings in the surrounding area were not built during the years of the GDR, as you imply, but are buildings dating back to the turn of the 19th century, a period that we call ‘Judendstil’, and I believe the English-speaking world refers to as ‘Art Nouveau’. Since reunification, the whole area has undergone much redevelopment. Streets and pavements, the exterior of houses, streetlighting, playgrounds and parks…, everything has been refurbished to a high standard, and is as new.
The building of apartment ‘Mozart’ and the apartment itself have also been renovated to a very high standard, including an expensive designer kitchen from Bulthaup and solid parquet flooring.
In general, the apartment Mozart is very quiet. Noise from neighbours or traffic are rare. However, on a nice summer’s day, children do at times play outside. If you open the windows or sit outside on your private patio, you will hear them. I am very sorry if they disturbed your peace.
There are three bedrooms in the apartment - one with a kingsize double bed, one with two single beds and one with a pull-out couch. These rooms are also furnished with wardrobes, tables and sofas to enable my guests multi-usage. All rooms are shown on the website, no reference is made to rooms other than those shown. I am sorry, if there was a misunderstanding.
Berlin is a major city and the term ‘city centre’ may mean different things to different people.
The metro station closest to the apartment is a three-minute walk away. Metros are running regularly (every 3-5 min). According to the local transport website, the tram will take you to Alexanderplatz in 12 minutes. At Alexanderplatz you will find the town hall, the huge shopping centre, ALEXA, the famous ´Weltzeituhr´, the TV-Tower, the ´Neptunbrunnen´, and Marienkirche (Marien church). From Alexanderplatz, the Cathedral, the Castle, the Museum Island and the historical Nicolai Quarter are within easy walking distance (5–10 min). You can easily reach the Brandenburg Gate (7 min by bus no. 100) and the Reichstag Building (12 min by bus no.100), all from Alexanderplatz.
At times, roadworks may cause your journey time to be somewhat longer. They are unavoidable and not unique to Berlin. Roadworks were most likely the reason, why it took you so long to get to the Reichstag Building. I am very sorry for any inconvenienced caused. Usually, my guests remark on Berlin’s fantastic public transport. They report it to be very reliable, safe and cheap.
Once again, I am very sorry you were not happy with your stay. I do hope that this has not put you off from booking another holiday to Berlin, and look forward to perhaps welcoming you once more, when, hopefully, you will enjoy a better experience.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 30 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
13 nov 2017
Clean, spacious, very comfortable :) That sounds like you had a wonderful time.
Thanks for taking the time to write this fantastic review. I would love to greet you and your friend back in Berlin. Any time.
Kind regards
Sabine
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen