Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 160
US$ 84
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 35% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 35% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 130 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

i31 Hotel(Berlijn)
US$ 129
US$ 115
Hotel Website
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 140 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Mercure Hotel MOA Berlin(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 87
US$ 74
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 29% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 29% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 104 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 135
US$ 121
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
SORAT Hotel Ambassador Berlin(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 131
US$ 70
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
TITANIC Comfort Hotel Berlin Mitte(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 131
US$ 64
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 104
US$ 71
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
US$ 73
US$ 64
Priceline
Zie aanbieding
Select Hotel Berlin The Wall(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 117
US$ 74
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Bar/lounge
  • Gratis internet
Besparingsmelding! 37% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 37% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 117 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 67
US$ 58
Priceline
Zie aanbieding
Beoordelingen (497)
Beoordelingen filteren
497 resultaten
Waardering van reizigers
197
201
72
16
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
197
201
72
16
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 497 beoordelingen
27 maart 2016 beoordeeld

Hadden het hotel geboekt voor een weekend Berlijn. Was ongeveer 45 minuten met openbaar vervoer van het centrum van Berlijn. Na een heerlijke dag Berlijn bezichtigen kon je heerlijk ontspannen in de Wellness. Ook het ontbijt is een aanrader.

Verbleef: maart 2016
Bedank nikol k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2015 beoordeeld

In Spandau ligt het Centrovital hotel met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bus stopt nabij de deur en vervolgens met de metro naar de binnenstad van Berlijn ( 6,90 een dag kaart voor al het openbaar vervoer). De auto parkeer je rond het hotel is gratis mits er plek is! Anders kun je in de parkeergarage parkeren ( 10 euro per dag). Het personeel is vriendelijke en zeer behulpzaam en denken mee bij vragen!

Het ontbijt is gewoon helemaal goed je komt echt niks te kort... Daarbij zit er een spa in het pand en zwembad waar je gratis gebruik van kunt maken. Even lekker poedelen na en dagje Berlijn!.

Nadeel is wel dat je veel vliegverkeer over het hotel hebt van het in de buurt liggende vliegveld. Tevens valt soms de WIFI uit of even weg.

Verder is er op het hotel echt niks aan te merken!

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Firstone60
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
centrovital, Manager van centrovital Hotel Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2015
Google-vertaling

Dear valued guests,

We are delighted that you have been our guests and appreciate the feedback given after your stay.

Thank you very much for your overall positive feedback and recommendations.
Your positive experiences throughout our hotel, confirms that we must keep up the good work and maintain on this track of improving. High quality products, best service, as well as utter satisfaction are our number one priority.

The convenient transport connection to Berlin city centre on one hand and the nice location next to the lakeside on the other hand provide a well-balanced combination of recreation and touristy activities. However, we understand about your claim about the airplanes. We are delighted to inform you, that centrovital Hotel Berlin will turn into an even quieter place as soon as the airport Tegel closes its gates.

Thank you for your friendly assessment. Your comments help us to motivate our staff members and provide our high-class standards.

Yours sincerely,

Dirk Raguse
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2015 beoordeeld

Schitterend gelegen hotel op de voormalige site van de Schultheissbrauerei!
Mooi staaltje van reconversie.
Uitstekend en zeer uitgebreid ontbijt (in een aangename, ruime ontbijtruimte).
Heerlijke SPA : een must na een dagje shoppen in Berlijn (let op de uitgebreide openingsuren van zwembad, fitness en sauna!!).
Overgedekte privé-parking (mits betaling), maar anderzijds voldoende gratis parking rondom het hotel.
Geen enkele last van het zogezegde nabije vliegverkeer.
Gewoon top dus !!

  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank mikebssl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2014 beoordeeld

Prima en fris hotel. Auto parkeren voor de deur. Ontbijt is uitgebreid en niet te druk 's morgens. We waren met onze zoon, dus 2x per dag het zwembad (er zijn 2 zwembaden) bezoeken. We zijn al meerdere keren in Mitte geweest maar ik vond het ook leuk om een keer in Spandau rond te kijken. Een goedkoop adresje voor lekker eten is restaurant Churschmied in de Judenstrasse in Spandau.

  • Verbleef: oktober 2014, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank HarmenDouwe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
12 oktober 2014 beoordeeld

Het hotel is uitstekend in bijna elk opzicht. Echt mooi, probeerde ons speciaal voor Berlijn, waar de "Berliner Schnauze" echt gemeenschappelijk ( gebrek aan vriendelijkheid). Het hotel is goed onderhouden, niets ontbreekt. Het enige ding dat niet op en top was vanuit mijn perspectief is het eten, bijv. bij de lunch. Aten er twee keer, was niet zo lekker. Noch de selectie uit het buffet, noch de smaak blies me omver. Verder kan ik deze plek echt aanraden.

Bedank Vinzent K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
centrovital, Manager van centrovital Hotel Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 oktober 2014
Google-vertaling

Dear guest,

We are delighted that you were our guests and enjoyed your trip to Germany’s capital city.

Furthermore, we would like to thank you for taking some time in order to evaluate your stay.

Your positive experiences throughout our hotel, confirms that we must keep up the good work.
Quality, service requests and our guest’s satisfaction are in the first place for our house.

Please be assured that we appreciate your annotations and advices in order to maintain on this track of improving. Therefore we have already forward your comments to our Food & Beverage department.
We are looking forward to welcome you again at centrovital Hotel Berlin.

Yours sincerely,

Dirk Raguse
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken