Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed hotel”
Beoordeling van centrovital Hotel Berlin

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
centrovital Hotel Berlin
Beoordeeld als nr. 182 van 635 hotels in Berlijn
Certificaat van uitmuntendheid
10 juni 2017 beoordeeld

Hotel in Spandau wat nog wel een flinke rit met de metro oplevert richting centrum. Ontvangst was belabberd, de dame chagrijnig omdat een gast voor mij een (terechte) klacht had over de parkeergarage. De jongeman praat onduidelijk en zacht en luistert niet een slecht begin. De kamer daarentegen is super, hoekkamer en die is groot, schoon en comfortabel.
We hebben hier gegeten in de bistro (zie beoordeling) en op het dakterras iets gedronken, beiden zou ik niet aanbevelen.
Wij betaalden €98,- per nacht en dat is het waard.

Kamertip: Een hoekkamer, in ons geval 461. Deze zijn groter. Aan de kant van de Havel is het lekker rustig.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Haye1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (457)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 457 beoordelingen

27 maart 2016 beoordeeld

Hadden het hotel geboekt voor een weekend Berlijn. Was ongeveer 45 minuten met openbaar vervoer van het centrum van Berlijn. Na een heerlijke dag Berlijn bezichtigen kon je heerlijk ontspannen in de Wellness. Ook het ontbijt is een aanrader.

Verbleef: Maart, 2016
Bedank nikol k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2015 beoordeeld

In Spandau ligt het Centrovital hotel met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bus stopt nabij de deur en vervolgens met de metro naar de binnenstad van Berlijn ( 6,90 een dag kaart voor al het openbaar vervoer). De auto parkeer je rond het hotel is gratis mits er plek is! Anders kun je in de parkeergarage parkeren ( 10 euro per dag). Het personeel is vriendelijke en zeer behulpzaam en denken mee bij vragen!

Het ontbijt is gewoon helemaal goed je komt echt niks te kort... Daarbij zit er een spa in het pand en zwembad waar je gratis gebruik van kunt maken. Even lekker poedelen na en dagje Berlijn!.

Nadeel is wel dat je veel vliegverkeer over het hotel hebt van het in de buurt liggende vliegveld. Tevens valt soms de WIFI uit of even weg.

Verder is er op het hotel echt niks aan te merken!

  • Verbleef: September, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Firstone60
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
centrovital, Manager van centrovital Hotel Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2015
Google-vertaling

Dear valued guests,

We are delighted that you have been our guests and appreciate the feedback given after your stay.

Thank you very much for your overall positive feedback and recommendations.
Your positive experiences throughout our hotel, confirms that we must keep up the good work and maintain on this track of improving. High quality products, best service, as well as utter satisfaction are our number one priority.

The convenient transport connection to Berlin city centre on one hand and the nice location next to the lakeside on the other hand provide a well-balanced combination of recreation and touristy activities. However, we understand about your claim about the airplanes. We are delighted to inform you, that centrovital Hotel Berlin will turn into an even quieter place as soon as the airport Tegel closes its gates.

Thank you for your friendly assessment. Your comments help us to motivate our staff members and provide our high-class standards.

Yours sincerely,

Dirk Raguse
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2015 beoordeeld

Schitterend gelegen hotel op de voormalige site van de Schultheissbrauerei!
Mooi staaltje van reconversie.
Uitstekend en zeer uitgebreid ontbijt (in een aangename, ruime ontbijtruimte).
Heerlijke SPA : een must na een dagje shoppen in Berlijn (let op de uitgebreide openingsuren van zwembad, fitness en sauna!!).
Overgedekte privé-parking (mits betaling), maar anderzijds voldoende gratis parking rondom het hotel.
Geen enkele last van het zogezegde nabije vliegverkeer.
Gewoon top dus !!

  • Verbleef: Januari, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank mikebssl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2014 beoordeeld

Prima en fris hotel. Auto parkeren voor de deur. Ontbijt is uitgebreid en niet te druk 's morgens. We waren met onze zoon, dus 2x per dag het zwembad (er zijn 2 zwembaden) bezoeken. We zijn al meerdere keren in Mitte geweest maar ik vond het ook leuk om een keer in Spandau rond te kijken. Een goedkoop adresje voor lekker eten is restaurant Churschmied in de Judenstrasse in Spandau.

  • Verbleef: Oktober, 2014, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank HarmenDouwe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
12 oktober 2014 beoordeeld

Het hotel is uitstekend in bijna elk opzicht. Echt mooi, probeerde ons speciaal voor Berlijn, waar de "Berliner Schnauze" echt gemeenschappelijk ( gebrek aan vriendelijkheid). Het hotel is goed onderhouden, niets ontbreekt. Het enige ding dat niet op en top was vanuit mijn perspectief is het eten, bijv. bij de lunch. Aten er twee keer, was niet zo lekker. Noch de selectie uit het buffet, noch de smaak blies me omver. Verder kan ik deze plek echt aanraden.

Bedank legrandviper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
centrovital, Manager van centrovital Hotel Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 oktober 2014
Google-vertaling

Dear guest,

We are delighted that you were our guests and enjoyed your trip to Germany’s capital city.

Furthermore, we would like to thank you for taking some time in order to evaluate your stay.

Your positive experiences throughout our hotel, confirms that we must keep up the good work.
Quality, service requests and our guest’s satisfaction are in the first place for our house.

Please be assured that we appreciate your annotations and advices in order to maintain on this track of improving. Therefore we have already forward your comments to our Food & Beverage department.
We are looking forward to welcome you again at centrovital Hotel Berlin.

Yours sincerely,

Dirk Raguse
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
13 september 2014 beoordeeld

Minpunten: De locatie is niet ver van de landingsbaan van de Luchthaven Berlin Tegel. Als u niet van het lawaai houdt van vertrekkende en landende vliegtuigen, dan houdt u uw kamer raam dicht.

Positief: Wellness hotel met een enorme fitnessruimte. Vanaf de Lake view kamers kunt u kijken naar de scheepvaart op de nabijgelegen rivier de Havel. Geen verkeerslawaai, behalve van de luchthaven. Geen mini-bar, maar een goed functionerende koelkast in uw kamer, gevuld met FOC mineraalwaterkuren flessen. FOC koffie en thee faciliteit in uw kamer. Dicht bij de stad van Spandau. De ramen kunnen worden geopend, en hebben schermen Fly.

Bedank TeHaumi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Berlijn bekeken
Charlottenburg
Hotel Palace Berlin
Hotel Palace Berlin
nr. 31 van 635 in Berlijn
2.091 beoordelingen
Mitte
TITANIC Chaussee Berlin
TITANIC Chaussee Berlin
nr. 61 van 635 in Berlijn
905 beoordelingen
Spandau
Select Hotel Berlin Spiegelturm
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Schöneberg
Hotel Crowne Plaza Berlin City Centre
Mitte
Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie
Moabit
Ameron Hotel ABION Spreebogen Berlin
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In centrovital Hotel Berlin geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over centrovital Hotel Berlin

Adres: Neuendorfer Str. 25 | Brauereihof 6, 13585 Berlijn, Duitsland (Voorheen Centrovital Hotel Berlin)
Locatie: Duitsland > Berlijn > Spandau
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Kitchenette Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 48 spahotel in Berlijn
Nr. 75 zakenhotel in Berlijn
Nr. 122 luxe hotel in Berlijn
Nr. 143 romantisch hotel in Berlijn
Prijsklasse: €85 - €189 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — centrovital Hotel Berlin 4*
Aantal kamers: 158
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, MyHotelShop, TripOnline SA, Expedia, Hotels.com, Agoda, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij centrovital Hotel Berlin met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Berlin Centrovital Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding