Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk verblijf gehad op een perfecte locatie”
Beoordeling van Swissotel Berlin

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Swissotel Berlin
Beoordeeld als nr. 38 van 634 hotels in Berlijn
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Platina
1 mei 2017 beoordeeld

Al vanaf de check-in genoten van het verblijf. Door een vroege vlucht arriveerden we om 09.00 uur ochtends in het hotel en onze kamer was al klaar! We konden er zo in. Nette kamer met een ruime badkamer. Wij keken vanuit onze kamer uit op de K'damm (wel bewust geboekt). Leuk uitzicht, maar wel lawaaierig door het vele verkeer. Bovendien vonden we de gordijnen niet helemaal donker, maar daar hadden we niet zo'n last van persoonlijk.
Nespresso apparaat en waterkoker in de kamer zijn erg fijn, alsmede de grote tv en de Samsung tablet. Vergeet niet om het pillow menu te checken, hier kun je je kosteloos je eigen kussen bestellen.
Ontbijt was heerlijk. Buffet is goed en zeer uitgebreid en daarnaast bieden ze ook nog verse omeletten, pannenkoeken en wafels aan die je kunt bestellen.
Je loopt 2 minuten naar metrohalte Kurfurstendamm en 5 minuten naar station Zoo. Kaufhaus des Westens is ongeveer 10 minuten lopen.

Kamertip: Classic kamer met k'damm view is erg mooi, maar wel wat luidruchtig door het verkeer.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JH-Sven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SwissotelBerlinTeam, Manager van Swissotel Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 mei 2017
Google-vertaling

Dear Sven_JH_Breda,

Thank you very much for sharing your feedback and writing such detailed comments. We are glad you enjoyed your stay and we are looking forward to welcoming you back soon.

Yours,
The Team of Swissôtel Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.073)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 9 van 3.074 beoordelingen

1 november 2016 beoordeeld

Ingang via een glazen lift naar de eerste verdieping, top onthaal met interesse in de klanten, kamer op de 8e verdieping met een super zicht over Berlijn, stijlvol ingericht zeer zuiver, goed bed met een ruime badkamer. Op de eerste verdieping een kleine maar gezellige bar waar de drankjes met zorg geserveerd worden, zeer goede vebinding met het metronet en op wandelafstand van het mooiste shoppingcenter ( kadewe ) van de stad.

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jba764
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SwissotelBerlin, Director of Sales van Swissotel Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2016
Google-vertaling

Dear jba764,
thank you so much for review and your kind words. We are very happy to read that you enjoyed your stay with us and hope to welcome you back here in Berlin or in any of our Swissôtels around the world.
Best wishes,
Yours Swissôtel Berlin Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2016 beoordeeld

Een prachtig hotel voor een romantisch weekend maar ook uitstekend geschikt voor een zakenreis. Het hotel is groot maar bied ontzettend veel aan. o.a. een prachtige sportruimte. De kamers zijn ruim en van vele gemakken voorzien. Ontbijt is fantastisch. Hotel ligt mooi gelegen, ook metro is dichtbij.

Kamertip: Kies een kamer die grenst aan de binnenplaats voor ultieme rust.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Esmée S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SwissotelBerlin, Director of Sales van Swissotel Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2016
Google-vertaling

Dear Esmée S,
thank you so much for your nice review. We are glad you enjoyed your stay with us that much and hope to welcome you back soon.
Best wishes,
Yours Swissôtel Berlin Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2016 beoordeeld

Prima hotel naast de metro en de Kurfurstendam. Goed ontbijt, prima kamers en zeer vriendelijk personeel. Al kwamen ze bij ons zo nu en dan wel binnen om schoon te maken of te checken redelijk vroeg op de ochtend toen we nog op de kamer waren. Vonden we wel een beetje gek voor een 5 sterren hotel.

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank Rolf H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SwissotelBerlin, Director of Sales van Swissotel Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 november 2016
Google-vertaling

Dear rolfh876,
thank you so much for your review. We highly appreciate your feedback and hope to welcome you back soon.
Best wishes,
Yours Swissôtel Berlin Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Modern hoogstaand 5* hotel op een geweldige lokatie. De kamer en het ontbijt waren perfect.

Twee kleine opmerkingen:

1. De bedden zijn hard. Ik houd daarvan maar voor wie van de doorgaans superzachte hotelbedden houdt kan dit een tegenvaller zijn.

2. De temperatuur van kranen (douche, bad, wastafel is niet stabiel. Dat wordt regelmatig ineens kouder of warmer. Geen ramp, maar van een luxe hotel in deze prijsklasse mag je beter verwachten.

Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
Bedank sqvision
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel op een mooie locatie aan de Kurfürstendamm dichtbij de Gedächtniskirche. Geweldig ontbijt met heel veel keuze. Als je het geluk hebt en een tafeltje bij het raam kunt bemachtigen, heb je een prachtig uitzicht op de Kurfürstendamm.

Verbleef: April, 2016, reisde met een partner
Bedank Ingrid B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 april 2016 beoordeeld

Modern hotel, vriendelijk personeel, rustig, goede comfortabele kamers en badkamers.
ontbijt is zeer uitgebreid. prachtige locatie met mooie view over de Kurfurstendam.
openbaar vervoer is dichtbij. zeker aan te raden

  • Verbleef: Maart, 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Swissotel Hotels & Resorts
Bedank Marcelle W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Berlijn bekeken
Charlottenburg
Sofitel Berlin Kurfuerstendamm
Charlottenburg
H10 Berlin Ku'damm
H10 Berlin Ku'damm
nr. 40 van 634 in Berlijn
1.956 beoordelingen
Charlottenburg
Hotel Palace Berlin
Hotel Palace Berlin
nr. 32 van 634 in Berlijn
2.044 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Charlottenburg
Hotel Bristol Berlin
Hotel Bristol Berlin
nr. 167 van 634 in Berlijn
1.776 beoordelingen
Charlottenburg
Steigenberger Hotel Berlin
Steigenberger Hotel Berlin
nr. 109 van 634 in Berlijn
4.579 beoordelingen
Charlottenburg
Berlin Marriott Hotel
Berlin Marriott Hotel
nr. 24 van 634 in Berlijn
2.035 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Swissotel Berlin geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Swissotel Berlin

Adres: Augsburger Str. 44 | Am Kurfürstendamm, 10789 Berlijn, Duitsland
Telefoonnummer:
Locatie: Duitsland > Berlijn > Charlottenburg
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 4 eco-hotel in Berlijn
Nr. 15 zakenhotel in Berlijn
Nr. 18 familiehotel in Berlijn
Nr. 33 luxe hotel in Berlijn
Nr. 34 romantisch hotel in Berlijn
Prijsklasse: € 84 - € 201 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Swissotel Berlin 5*
Aantal kamers: 316
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Ctrip TA, Agoda, Hotels.com, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Swissotel Berlin met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Swissotel Berlin Hotel Berlin
Swissotel Hotel Berlin
Berlin Swissotel Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding