Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.812)
Beoordelingen filteren
1.812 resultaten
Waardering van reizigers
1.281
323
121
48
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.281
323
121
48
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.812 beoordelingen
Beoordeeld op 16 juli 2016 via mobiele applicatie

2 nachten verbleven in dit Uitstekende hotel met centrale ligging om Berlijn leren kennen ontbijtbuffet is zeker aan te raden zeer uitgebreid jammer dat het ster restaurant gesloten was op zondag en maandag op korte afstand hadden we wel een goed alternatief gevonden Le Faubourg

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Frank E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gregor A, Geschäftsführer van Waldorf Astoria Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2016
Google-vertaling


Berlin! There are names, which are so marvellous and powerful that they associate immediately pictures, feelings and lifestyle in one word….We are very proud that the Waldorf Astoria is located in the very heart of the city.

We apologize that our Michelin starred fine dining restaurant Les Solistes by Pierre Gagnaire was closed during your stay. It would be wonderful if you could find another occasion to visit us in a not too distant future.
Best regards from sunny Berlin!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2016

Dit hotel is het summum van luxe en persoonlijke services. Een échte aanrader om in Berlijn te verblijven omringd door het beste de wereld te bieden heeft: luxe, services, diner, ontbijt, trip assistance, etc.

Kamertip: Subliem uitzicht over de stad!
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 79dirka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gregor A, Geschäftsführer van Waldorf Astoria Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2016
Google-vertaling

We would like to thank you for the tremendous review about your recent stay at the Waldorf Astoria Berlin. We pride ourselves on our personal service and your comments suggest that we are achieving our aim. We are looking forward to welcoming you very soon again in this fantastic city and at our beautiful property.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2016

Meest luxe hotel ooit. Ontvangst soepel valt parking . Een schitterende kamer met prachtig uitzicht. Zeer professioneel personeel. Het ontbijt is pure verwennerij ( bv op verzoek omeletten en pannenkoekjes voor de kinderen). Alle producten van topniveau . Een belevenis

Kamertip: Neem uitzicht op de Gedächtniskirche
Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Frans S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gregor A, Geschäftsführer van Waldorf Astoria Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 februari 2016
Google-vertaling

It is so nice to read your words of praise regarding our staff and beautiful property in the historical City West and also that you have enjoyed so much our breakfast. We love children at the Waldorf Astoria Berlin and you gave us a present by bringing them to our beautiful property, allowing us to be part of their childhood memories. Thank you very much for sharing your experience. Best regards from wonderful Berlin to beautiful Breda.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2015

Onze ervaring was alleen maar negatief. Het begint bij aankomst. Het voorrijden is al een beetje onhandig door de "baustelle". Dus je parkeert half op de straat voor het hotel. Er staan 3 pages te kijken, zonder iets te doen. Toen we zelf de bagage uit de auto hadden gehaald. (mij is pijnlijk om ze te roepen, ik vind in dit soort hotels moet de medewerker dit zien) kwam de vraag of ze een bagagewagen zullen halen.
Het inchecken was ook een moeizame zaak. Alle gegevens die al lang bij de boeking moeten zijn binnengekomen worden nog een keer gevraagd. We zaten in de tower, daar is maar 1 lift in gebruik, waardoor het erg lang kan duren voordat je omhoog kunt. De towersuite (per nacht 550€ met wifi incl. anders extra) , met een vloer vol met krassen, het tapijt vol met vlekken, dan nog overal kruimels en niet goed gepoetst. We hadden 2 queensbedden, dus mijn man lag erg ver weg. In de breedte was er genoeg, maar de lengte ontbrak. Vele kussens al uit het bed verwijderd, maar ondanks dat, hingen mijn voeten over de rand. Raar is ook dat de bedden niet zo staan dat je meteen het uitzicht kunt genieten, want dat is de reden om zo´n kamer te boeken. We vroegen de page die de bagage bracht hoe het zit met de skybar. Daar wist die niets van , raadde ons aan een bar ergens verderop te bezoeken. (???) . De welkomsetagère met pralines en fruit bleef bij ons verblijf gewoon zo staan en werd niet opgeruimd.
Voor deze prijsklasse is dit een beschamende performance. Geen kundige medewerkers, kamers die niet proper zijn, een paar basics in de hotelerie die moeten kloppen. Nee dank je, Waldorf Astoria, volgende keer weer in het Adlon, want die kunnen het wel.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DonatellaItaly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gregor A, Geschäftsführer van Waldorf Astoria Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2015

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring tijdens uw verblijf in ons hotel.
Onze Twin Tower Suites van 85m2 bieden niet alleen twee ruime Queensize bedden, Wifi en Apple TV Technology, maar beschikken inderdaad ook over één van de meest begeerde uitzichten van Berlijn.
Graag informeren wij u over onze exclusieve Lang Bar, onlangs verkozen tot één van de 7 beste barren in Berlijn en dagelijks geopend van 18:00 – 02:00 uur . Op mooie zomerdagen kunt u genieten van ons zomerterras op de 6de etage. Hier worden vanaf 17:00 uur heerlijk zomerse cocktailcreaties geserveerd zoals bijvoorbeeld de bekende Loopy Doopy.
Het is spijtig te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Voor Waldorf Astoria Berlijn staat service en personeelsontwikkeling hoog in het vaandel en wij nemen uw feedback dan ook zeer ten harte. Graag deel ik u mede dat al uw punten besproken zijn met het management team en de nodige stappen worden genomen om eventuele toekomstige tekortkomingen te voorkomen.
Nogmaals bedankt voor uw opmerkzaamheid en feedback.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2015 via mobiele applicatie

Werkelijk het allerbeste van Berlijn. Hier kan geen ander hotel tegenop. De service, de medewerkers, gewoon super! Auto sleutels afgeven, en de medewerkers zorgen ervoor dat de auto veilig geparkeerd wordt. Ontbijt is super, kamers fantastisch. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Elgar V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gregor A, General Manager van Waldorf Astoria Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2015
Google-vertaling

Thank you very much for choosing our elegant property for your stay in Berlin! We are delighted to read that you enjoy your stay so much.

Each of the Deluxe Rooms with Panoramic View, which are located on an upper floor and overlooking the Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche or the Berlin Zoo, is at least 42 square metres and features a marble bathroom with underfloor heating and separate bath and shower, as well as a television in the bathroom mirror.

Each bedroom has floor to ceiling windows, a 40 inch flat screen TV, an Apple* entertainment system, private bar, Nespresso coffee machine and of course the Waldorf Astoria plush bed and fine linens. Do you know Hhonors? Please be informed that our Hhonors Gold & Diamond benefits at the Waldorf Astoria include free internet, free Spa entrance and a welcome drink. Internet is also free for all Hhonor Members, if you book directly through us. We hope that you continue to enjoy your stay at our beautiful hotel! Thank you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken