Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“prima hotel”
Beoordeling van art'otel berlin kudamm

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 6 websites!
art'otel berlin kudamm
Beoordeeld als nr. 197 van 633 hotels in Berlijn
Eco-leadersNiveau Goud
23 september 2017 beoordeeld

Goede lokatie, dicht bij u-bahn, vriendelijk personeel, kamers ruim genoeg, schoon. Tuin aanwezig. Fitness ruimte. Fijne bar met uitstekende bardame. Iedere dag schone handdoeken. Prettig ontbijtbuffet.

Kamertip: wij sliepen aan de voorkant, er was 's nachts niet veel verkeer. 's morgens hoorde je wel wa ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Louloudaki M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carsten R, Manager van art'otel berlin kudamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2017

Beste Louloudaki M,

leuk dat je het leuk vond met ons en u heeft uw ervaringen gedeeld.

Ik wil graag uw feedback geven aan mijn team.

Liefde groeten

Carsten Rudolph
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (939)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 940 beoordelingen

25 april 2017 beoordeeld

Een proper, modern hotel. Zeel vriendelijke ontvangst. Waren iets te vroeg, graag bagage in ontvangst genomen en op slot. Check-in later. Goede uitval basis voor Kurfurstendam en restaurant en metro en....

Kamertip: Voor bezoek stad perfect.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank patrickvermassen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carsten R, Manager van art'otel berlin kudamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 april 2017


Geachte gast

dank u voor uw verblijf en je rating.


Ik ben blij dat wij uw verwachtingen hebben voldaan.

groeten

Carsten Rudolph
Hotel Manager








Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel met een uitstekende locatie, dicht bij winkels,restaurants en metrohalte. De kunst geeft nog een extra touch aan het hotel. Zeer vriendelijk personeel ook! Ontbijt vonden we te duur en in de omliggende straten heb je genoeg ontbijtopties.

Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
1  Bedank Matthias D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carsten R, Manager van art'otel berlin kudamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2017
Google-vertaling

Gentile Cliente

Grazie per il vostro soggiorno e la tua opinione.

Siamo lieti che hai avuto un bel soggiorno.

Saluti da Berlino.

Carsten Rudolph
hotel manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

In juni een zakelijke trip naar Berlijn gemaakt. Het is een mooi modern en schoon hotel. De kamer was ruim en strak ingericht. Personeel aan de receptie en gedurende het ontbijt was erg vriendelijk. Het ontbijt gaf volop keuze en was ook erg lekker. Hotel ligt centraal en is zeker een aanrader!

Verbleef: Juni, 2016, reisde voor zaken
Bedank Claudiacc84
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carsten R, Manager van art'otel berlin kudamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 augustus 2016

Liefde Claudiacc84,

Hartelijk dank voor je mening en uw opmerkingen over uw verblijf bij ons.

Geweldig dat je genoten hebt van uw verblijf bij ons. Ik ben er zeker van dat je recensie erg blij mijn team zal zijn.

vriendelijke groeten

Carsten Rudolph
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt vlak bij de Kidamm, openbaar vervoer op loopafstand. Vriendelijk personeel, ruime mooie kamers. Ontbijtbuffet voor elk wat wils. Jammer dat de keuken dinsdagavond, toen wij in het hotel wilden eten, niet open was. Hierover stond niets in het hotel aangegeven. Dit was het enige minpunt. In de buurt verder genoeg keus. Voor de rest zeer goed prettig hotel.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank Henk K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carsten R, Manager van art'otel berlin kudamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2016

Geachte gast

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt me zeer dat we elke dag van ons restaurant niet kon openen. Door middel van een kortstondige ziekte hadden we de keuken die dag dicht.

Nogmaals hartelijk dank en liefde uit Berlijn

Carsten Rudolph
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2015 beoordeeld

  • Verbleef: December, 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank andy498
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
pppb, Manager van art'otel berlin kudamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
21 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel voor een zeer schappelijke prijs (€ 75,-) per nacht inclusief een prima ontbijt
Leuk design ingericht en zeer klantgerichte bediening
Prima bedden ook.
Klein puntje van aandacht is de bezetting van de bar als je daar wat aan het drinken bent wat de ober steeds weg als je wat wilde bestellen

Verbleef: December, 2015, reisde voor zaken
Bedank Robert S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pppb, Manager van art'otel berlin kudamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2016

Geachte Gast,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw verblijf.

Ik ben blij dat u het verblijf genoten.
Gelieve te excuseren dat de service aan de bar tijdens uw verblijf niet optimaal is geweest.

Nogmaals bedankt en vriendelijke groeten uit Berlijn.

Carsten Rudolph
Hotel Manager
crudolph@artotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Berlijn bekeken
Mitte
art'otel berlin mitte
art'otel berlin mitte
nr. 61 van 633 in Berlijn
1.042 beoordelingen
Charlottenburg
Park Plaza Berlin Kudamm
Park Plaza Berlin Kudamm
nr. 196 van 633 in Berlijn
714 beoordelingen
Abba Berlin Hotel
nr. 74 van 633 in Berlijn
930 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Charlottenburg
Hotel Indigo Berlin - Ku'damm
Charlottenburg
Mercure Hotel Chateau
Mercure Hotel Chateau
nr. 260 van 633 in Berlijn
529 beoordelingen
Charlottenburg
NH Berlin Kurfürstendamm
NH Berlin Kurfürstendamm
nr. 100 van 633 in Berlijn
1.131 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In art'otel berlin kudamm geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over art'otel berlin kudamm

Adres: Lietzenburger Str. 85, 10719 Berlijn, Duitsland
Telefoonnummer:
Locatie: Duitsland > Berlijn
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 19 eco-hotel in Berlijn
Nr. 127 luxe hotel in Berlijn
Prijsklasse: € 59 - € 122 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — art'otel berlin kudamm 4*
Aantal kamers: 152
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Thomas Cook International AG, Thomas Cook International AG, Expedia, Booking.com, Hotels.com, 5viajes2012 S.L., Agoda en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij art'otel berlin kudamm met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Art`Otel Berlin City Center West Hotel Berlin
Park Plaza Berlin
Berlin Park Plaza

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding