Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.416)
Beoordelingen filteren
3.416 resultaten
Waardering van reizigers
2.500
676
160
54
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.500
676
160
54
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.416 beoordelingen
4 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel, hoort ook van deze klasse. Bed prima, kussen beetje te zacht, uitstekende badkamer. Tv beetje ouderwets dat mag nodig een update hebben. (441) Incl het zenderpark. Wi-Fi door hotel prima. Het "club" gedeelte waar je kunt ontbijten, heb beide gedaan ook in Vox, is heerlijk zonder stress maar beperkt. De borrel hapjes avonds zijn overheerlijk. Locatie is uitstekend en via bus, metro en snelmetro is alles goed bereikbaar. Shoppingcenter dichtbij. En bioscopen. Diversiteit aan uitgaan gelegenheid. Berlijn met zijn bijzondere bezienswaardigheden is een stad om meerdere keren te bezoeken. En qua taal is nagenoeg alles in Engels uitgelegd. (Kom daar naar eens voor in Parijs.;-)

Verbleef: mei 2018, reisde alleen
Bedank FredvdFlier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHBerlin, General Manager van Grand Hyatt Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 mei 2018
Google-vertaling

Dear FredvdFlier,

First of all, I would like to thank you for having taken the time to share your experiences about your recent stay at Grand Hyatt Berlin on TripAdvisor. I truly appreciate your positive review and I am happy that the location of the hotel, the quality of our drinks and the overall service completely met your expectations and needs. Please rest assured that we already discussed the TV comments internally and therefore, are in the planning process of replacing them soon. We would be happy to welcome you back and should you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us at any time.

With best regards,
Jan Peter van der Ree
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed centraal gelegen hotel in een goede omgeving. Personeel is erg vriendelijk, professioneel en gastvrij. Snelle incheck.
De kamer schoon, goed ingericht met uitstekend bed. Vloerverwarming in de badkamer heeeeel fijn. Ontbijt erg goed verzorgd met goed personeel. De clublounge erg fijn met ook hier erg goed personeel. Vriendelijk, behulpzaam, professioneel en gastvrij. De spa op de achtste verdieping geweldig! Goede massage, wederom met erg goed personeel, zwemband, sauna, stoomcabine en bubbelbad waren goed onderhouden en schoon.
Erg goed hotel, aanrader!

Verbleef: maart 2018, reisde alleen
1  Bedank Tom S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHBerlin, Manager van Grand Hyatt Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 maart 2018
Google-vertaling

Dear Tom S,

thank you for sharing your compliments - I am delighted that you enjoyed your stay with us and I will pass your feedback to my team.
It is a pleasure to hear that you liked your room, the facilities and especially the provided service of my colleagues.
We look forward to welcoming you back soon at Grand Hyatt Berlin and remain at your disposal for any further questions or wishes.

With kind regards
Jan Peter van der Ree
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2017 beoordeeld

Fantastische hotel met een uitstekende service. De kamer is modern, zeer schoon en voorzien van leuke gadgets. In eerste instantie was het wel een teleurstelling dat kinderen tot een bepaalde leeftijd slechts toegelaten werden tot 18:00. Maar dit werd goedgemaakt met o.a. een verlate uitcheck zodat ze de volgende dag toch nog konden zwemmen.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Ive T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHBerlin, Manager van Grand Hyatt Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2017
Google-vertaling

Dear Ive T,

Thank you so much for your review and the positive rating. I was delighted to read that you enjoyed our facilities and services and I hope you and your family had a great time in Berlin. However, I regret that you were disappointed about the swimming times and I hope they did not cause any inconveniences. Overall, I am glad that you had an enjoyable stay and we hope you will return soon. Please let us know, if we can be of any assistance in the meantime.

Best regards,
Jan Peter van der Ree
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer ruime kamer en badkamer met inloopdouche en bad. Hoogwaardige afwerking (o.a. Verduisterende gordijnen en bediening van het licht naast je hoofdeinde, weegschaal, badjassen, enz.). Het ontbijt was zeer uitgebreid, maar geen €38 pp per nacht waard. Spa ruimte was heel proper en verzorgd met een fijn uitzicht over een deel van de stad. Goede locatie nabij Postdammer Platz en Sony Center. Zeker een aanrader!

Verbleef: juni 2017, reisde voor zaken
2  Bedank Laura M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHBerlin, Manager van Grand Hyatt Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2017
Google-vertaling

Dear Laura M,

Thank you so much for your recommendation and the kind words. I was happy to read that you enjoyed your room as well as the location of the hotel and it sounds like you had a wonderful time in the German capital. The entire team looks forward to welcoming you back in the future and if we can be of any assistance in the meantime, please just let us know.

Kind regards
Benno Geruschkat
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2017 beoordeeld

Een tophockey op een toplocatie. Je wordt als gast behandeld, wie het verblijf zo prettig mogelijk wordt gemaakt. Veel faciliteiten op de kamer. Mis je iets of wil je iets? Men streeft ernaar om je behoeften te vervullen!

  • Verbleef: januari 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
1  Bedank Agnes-Leewis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHBerlin, Manager van Grand Hyatt Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 januari 2017
Google-vertaling

Dear Agnes-Leewis,

Thank you very much for having chosen to stay with us and for having shared your experiences. It is great to learn that you enjoyed your room, the facilities and the location of the hotel. I am delighted to read that the service of our staff completely met your expectations and that you felt comfortable throughout your stay with us. Should you start planning your next trip to the German capital, please just let us know and we will be happy to assist with any reservations or recommendations.

Kind regards
Benno Geruschkat
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken