Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.227)
Beoordelingen filteren
1.227 resultaten
Waardering van reizigers
629
472
86
23
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
629
472
86
23
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.227 beoordelingen
Beoordeeld op 21 november 2016 via mobiele applicatie

We waren getroffen door het vriendelijke personeel, en de kamer was prachtig. Goed functionerende wifi en heerlijke bedden. Fijn ook dat de gordijnen de kamer lekker donker maakten. Heerlijk ontbijt met veel verse groente, verse vis en lekkere warme dingen en veel fruit. Mooi zwembadje, heerlijke stoomsauna en fijne fitness ruimte. We voelden ons er best verwend.

Kleine dingetjes: onhandig gedoe met een barrekening omdat de kassa aan de bar niet goed werkte, geen bodem in de toiletborstel- houder zodat de borstel uitlekt op de badkamer vloer, dat was niet zo hygienisch.

Al met al zeker een aanrader, met bus 100/200 voor de deur om snel in Mitte of Alexanderplatz te komen, Wittenbergplatz vlak bij, met KaDeWe, en op loop afstand van de gay area Schoeneberg. Ik vond het een fijne plek!

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank CoenH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PestanaBerlin, Manager van Pestana Berlin Tiergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 december 2016

Beste Coen,

hartelijk dank voor uw beoordeling en ook voor de constructieve opmerkingen. Kunt u er zeker van zijn dat ik uw opmerkingen zal bespreken met het team en passende maatregelen als benodigde nemen.
We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen u terug naar Pestana Berlin Tiergarten in de toekomst.

Vriendelijke groeten,
Het team van Pestana Berlin Tiergarten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2016

Makkelijke parkeerplaats in de straat voor als je met auto bent (easy parking in the street)
Quiet hotel (zaten op zeer rustige hoogste verdiep)
Very nice breakfast
Friendly staff
Bus voor de deur naar centrum (zeer regelmatig)

Kamertip: The higher the more quiet
  • Verbleef: oktober 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Gianni D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PestanaBerlin, Manager van Pestana Berlin Tiergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 september 2016

Beste Gianni,

dank u zeer voor een verblijf in Pestana Berlin Tiergarten en voor uw zeer vriendelijke beoordeling.
We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen terug naar ons hotel in de toekomst.

Vriendelijke groeten,
Het team van Pestana Berlin Tiergarten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2016

Je kan in Berlijn op heel wat hippe plekken overnachten, maar wij hebben gekozen voor een hotel in een rustige omgeving. En blij toe, want wanneer je na een dag fietsen in de drukke stad even rustig kunt bijkomen in je hotel kom je echt tot rust. Voor 20 euro kregen we een upgrade, waardoor de fietsen ook per dag goedkoper uitkwamen. Het personeel is erg vriendelijk. We gaan Berlijn eens bezoeken met de kinderen en dan is hotel Pestana voor ons het geschikte hotel.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Zoe156
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PestanaBerlin, Manager van Pestana Berlin Tiergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2016

Beste Zoe156,

dank u zeer voor een verblijf in Pestana Berlin Tiergarten en voor uw zeer vriendelijke beoordeling.
We Kijken uit ernaar u en uw kinderen te Mogen verwelkomen terug naar ons hotel in de Toekomst.

Vriendelijke groeten,
Het team van Pestana Berlin Tiergarten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2016

Ons kind dat volgens de online boeking website gratis in de kamer mocht werd plotseling €33 aangerekend per nacht. Dit was geen groot probleem, maar dat geld hadden we nog in andere leuke dingen kunnen steken.
Echter toen we gingen afrekenen kwamen ze af met een bon van €134 aan eten van een van de avonden terwijl we nooit in het hotel hebben gegeten. Het draaide uit tot een ware ruzie met het personeel die vol bleven houden dat we daar hadden gegeten omdat het zogezegd afgetekend was door ons. Wij waren inderdaad die avond aanwezig in de bar en hebben daar iets gedronken waarna wij 1 bon hebben afgetekend en in een restaurant in de stad iets zijn gaan eten. Deze bon die niet van ons was had dus een vervalste handtekening, vermoedelijk van een personeelslid.

TLDR: het hotel zelf was in orde maar pas op voor het handtekening vervalsende personeel! Vakantie verpest door de ruzie! Wees gewaarschuwd!

Berlijn zelf is wel zeker de moeite waard en een must voor citytrip fanaten

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank fuzzywhizz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PestanaBerlin, Manager van Pestana Berlin Tiergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for taking your time and writing your detailed review. We very much appreciated meeting you personally during your stay, in order to discuss your signed coupon of 134,- €. At that time you mentioned, “without glasses” in some way you were to quick signing the coupon, but we altogether found an immidiate solution. We would like to clarify, that none of the staff members reproduced your signature as you know, they however asked you to sign a wrong receipt by mistake.
We do sincerely apologise for this and are very sorry to hear, that although your issue was immediately resolved during your stay, you still have the feeling that the signed coupon – with a wrong amount - influenced the quality of your stay.

We would like to appeal to your generosity for giving us a second chance welcoming you back at our property. It goes without saying, that it is one of our standards to print coupons with the correct amount of guest’s consumptions.

With best regards from Berlin,

Your team at the Pestana Berlin Tiergarten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2016

Een uitstekend hotel op rustige locatie met openbaar vervoer voor de deur.
Het hotel is modern ingericht. De WiFi is snel . De kamers zijn licht van kleur. Het bed is ruim en van uitstekende kwaliteit. De ruime badkamer heeft zowel een regendouche als ook een handdouche. Er is een mogelijkheid om in het hotel te ontbijten. Echter in het park Tiergarten is een erg leuk restaurant om buiten - in de zomer - te ontbijten.
Uitstekend parkeer mogelijkheden rondom het hotel. Kortom een aanrader

Verbleef: juli 2016
Bedank miekel2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PestanaBerlin, Manager van Pestana Berlin Tiergarten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2016
Google-vertaling

Dear Mieke L,

thank you very much for staying at Pestana Berlin Tiergarten and for your very, very kind review. We really appreciate your comments and will gladly share them with the whole team.

We look forward to welcoming you back to our hotel soon.

Best regards,
Your team of the Pestana Berlin Tiergarten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken