Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Manieren om Kurfurstendamm (Kurfurstendam) te ontdekken
vanaf US$ 26,96
Meer info
vanaf US$ 29,21
Meer info
vanaf US$ 24,71
Meer info
vanaf US$ 24,71
Meer info
Beoordelingen (1.134)
Beoordelingen filteren
1.134 resultaten
Waardering van reizigers
457
466
179
25
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
457
466
179
25
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.134 beoordelingen
Beoordeeld op 8 juni 2019

Een van de bekendste straten in Berlijn en met recht indien je van winkelen houdt of een terrasje wilt pakken want dan heb je keuze genoeg hier. Leuk om een keer gezien te hebben.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank André de R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2019 via mobiele applicatie

Het levendige hart van het voormalige West-Berlijn. In en om deze straat zijn tal van winkels, restaurants, bars en hotels te vinden. Veelal van het wat hogere prijsklasse segment, maar ook zeker niet alleen maar. Als toppunt bevind zich hier natuurlijk ook het alom bekende warenhuis KaDaWe, welke een beleving op zich is en zeker niet overgeslagen dient te worden.

Datum van activiteit: januari 2019
Bedank donovanbloemers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2018

Een lange straat met veel dure merken winkels zijn gevestigd. Hier staat ook de Gedachtniskirche met zijn bijzondere geschiedenis.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Suzan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2018 via mobiele applicatie

We hebben de hele straat gelopen. Alle luxe merken winkels zijn er gevestigd. En op straat zie je de ene na de andere luxe auto rijden of geparkeerd staan zoals Ferrari's, Rolls Royce etc. Aan het eind de Wilhelm Gedächtniskirche met zijn geschiedenis. Het hoort bij het verleden van Berlijn en bijzonder om het met eigen ogen te zien.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank WimHobbelink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2018

Toen de Muur nog in Berlijn stond was de Kurfurstendam de winkelstraat bij uitstek en de winkelstraat met het meeste allure. Op de Ku'dam vond je toen het meest exclusieve wat het "Westen". Enkel de "high lever players" vond je er terug. Nu is die taak enigszins overgenomen door de laan Unter den Linden. De meeste toeristen troepen ook samen in het centrum van de stad en dat lag vroeger grotendeels in Oost-Berlijn. Hierdoor heeft de Ku'dam veel van zijn allure en zijn bezoekers verloren. De grote stadsontwikkelingsprojecten hebben zich ook het meest op het voormalige Oost-Berlijn gericht.

Datum van activiteit: februari 2018
1  Bedank WimW235
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken