Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Potsdamer Platz te ontdekken
vanaf US$ 26,93
Meer info
vanaf US$ 15,71
Meer info
vanaf US$ 24,69
Meer info
Fietstocht door Berlijn
689 beoordelingen
vanaf US$ 31,42
Meer info
Beoordelingen (4.685)
Beoordelingen filteren
4.685 resultaten
Waardering van reizigers
1.815
1.892
805
129
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.815
1.892
805
129
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.685 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juni 2019 via mobiele applicatie

Leuk om naar binnen te lopen en het grote bouwwerk te bekijken. Enkele restaurantjes waarvan de pizzeria een aanrader is

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank sylviaquinty22
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 maart 2019

de Kollhoff toren, met het panorama dek, het Sony-Center, alsof je in een grote circustent bent terechtgekomen. Je kijkt op dit plein je ogen uit. Het historische verkeersknooppunt van Berlijn

Datum van activiteit: februari 2019
Bedank FTMH2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2019 via mobiele applicatie

Een van de vele stadscentra, al dan niet hét stadscentrum van Berlijn. Zeer levendig gebied met veel winkels, bars, restaurants en hotels. Op enkele minuten afstand van Berlin Hauptbahnhof. Almede ook veel te bekijken, zo staan er voor het station Potsdamer platz nog een enkele overblijfselen van de oude Berlijnse muur. Het contrast met deze herinnering aan het oude Berlijn en de vele hyper moderne gebouwen daarom heen is heel gaaf. Ook is het Sony Center een legendarisch concertlocatie daar, die zeker het bekijken waard is. Recentelijk is ook The Mall Of Berlin bij de Potsdamer Platz geopende waar iedere shopaholic z’n hart moet kunnen ophalen in een van de ca. 300 winkels.

Datum van activiteit: januari 2019
Bedank donovanbloemers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 januari 2019

Mooi pleintje met een lichtgevende koepel. In het midden staat een grote lichtgevende kerstboom en er werd een licht show gegeven.

Mooi om te zien en er hong een gezellige sfeer.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank Kmstrch
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 oktober 2018 via mobiele applicatie

We waren hisr tijdens het festival of lights en hst was bijzonder mooi.
Het panoramadek is hier overdag al heel mooi, maar in de avond helemaal.
Je koopt een dagkaart, dus je kunt altijd later op de dag terug komen.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank karinv564
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken