Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Brandenburger Tor te ontdekken
vanaf US$ 15,92
Meer info
vanaf US$ 15,92
Meer info
vanaf US$ 25,58
Meer info
vanaf US$ 29,56
Meer info
Beoordelingen (44.520)
Beoordelingen filteren
44.519 resultaten
Waardering van reizigers
26.004
14.153
3.923
340
99
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
26.004
14.153
3.923
340
99
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 44.519 beoordelingen
Beoordeeld op 8 september 2019 via mobiele applicatie

De Branderburger Tor is een verplicht nummer door de rol in de geschiedenis. Doordat ik er voor de val van de muur ook geweest was en de tor nu in gebouwd was met gebouwen aan de zijkant, maakte deze minder indruk.

Even doorlopen op Unter den Linden is leuker.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank albertgW3555GM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2019 via mobiele applicatie

Ben je in Berlijn dan moet je de Brandenburger Tor zien.
Tijdens de Oost/ west situatie lag deze Tor precies op de grens.
Inmiddels in oude luister herstelt, vlak naast de Reichstag en als entree voor Unter der Linden

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Louis v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2019

Als je onder de Brandenburger Tor door loopt ervaar je hoe groot de zuilen zijn. Dit moet je gezien hebben. Het ziet er mooi uit. In de omgeving zijn veel toeristen te vinden waardoor het een drukte is, maar wel gezellig.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Emphi59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2019

Uiteraard moet je hier zijn geweest als je Berlijn bezoekt. Indrukwekkend monument aan de Pariser Platz. Hier vind je ook de belangrijkste ambassades.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Freddy W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2019

Wat nou als Kennedy die woorden in Hamburg had uitgesproken. Brandenburger Tor is natuurlijk een 'must see' tijdens het bezoek aan Berlijn. Het was er druk en er werd een podium opgebouwd omdat de Berliner Philharmoniker een concert gaven. Daardoor was de omgeving enigszins verstoord. Maar toch samen met de Parizerplatz mooi om te zien.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank ErikuutUlft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken