Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.762)
Beoordelingen filteren
2.762 resultaten
Waardering van reizigers
2.072
576
96
11
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.072
576
96
11
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.762 beoordelingen
Beoordeeld op 30 mei 2017 via mobiele applicatie

Goed hotel: goede locatie, schone kamers, trendy en leuke eettentjes in de buurt. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben zowel een hotel als een hostel. Wij hebben gebruik gemaakt van het hotel maar je kan bijvoorbeeld wel voor 5 euro bij het hostel ontbijten (aan de overkant). Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Verbleef: mei 2017, reisde met vrienden
1  Bedank carlijnmm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 november 2016

Prima hotel, dat een beetje de sfeer ademt van een hostel. Kamer was niet groot, maar wel picobello in orde. Ligging is prima (metro voor de deur), echter als je een kamer aan de straatzijde hebt kun je last hebben van geluiden van verkeer, tram, sirenes etc. Prijs-kwaliteit verhouding is redelijk goed.

Kamertip: Lichte slapers dienen een kamer aan de achterzijde te nemen.
  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank RogerElsloo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2016 via mobiele applicatie

Super hostel in een leuke wijk! Hippe winkeltjes en goede restaurantjes met eten van over heel de wereld. Je kan gratis proeven van het biertje dat ze zelf brouwen in de hostel! Met de keycard open je alles, de lift, de gang naar je kamer,... lijkt wat veel in het begin maar het geeft je wel een veilig gevoel!

Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
Bedank 520hannel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2016

Prima schone aardig gedecoreerde kamer, we hadden een kamer aan de binnenplaats dus snacht stil. Vriendelijk behulpzaam personeel. Op kamer waterkoker met theezakjes en koffiebuiltjes. Kluisje voor je waardevolle spullen.

Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
Bedank petervanb2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2015

Geweldig hotel, centraal gelegen in Berlijn. Openbaar vervoer stopt voor de deur. Kamers zijn goed verzorgd en schoon. Personeel van zowel hotel als restaurant zijn zeer vriendelijk en helpen je graag verder. Restaurant is ook zeer goed, zowel voor ontbijt, maar ook als lunch. Veel gerechten zijn huisgemaakt en zeer aan te beleven. Zowel hotel als restaurant zetten duurzaamheid voorop. Kortom ideaal hotel voor een mooie citytrip.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Arthur861
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken