Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 250
US$ 242
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 178
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 223
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 169
US$ 157
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Hirsch(Fussen)
US$ 201
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Sonne(Fussen)
US$ 198
US$ 186
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Villa Toscana(Fussen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 159
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Luitpoldpark-Hotel(Fussen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 204
US$ 188
Priceline
Zie aanbieding
  • Inclusief ontbijt
  • Restaurant
US$ 206
US$ 181
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (343)
Beoordelingen filteren
343 resultaten
Waardering van reizigers
264
46
13
5
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
264
46
13
5
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 343 beoordelingen
1 september 2015 beoordeeld

Wie voor kwaliteit gaat en een verrassing zouden wij dit Hotel aanbevelen. TOP Verrassende ontbijten elke keer weer iets bijzonders, men doet gewoon geweldig zijn best om de gast de plezieren. Een schone en prachtige accomodatie in een top omgeving

Kamertip: Rust, ruimte en kwaliteit , schoon
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank RonaldTineke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een bijzonder mooi hotel. Op een plaats waar je het absoluut niet verwacht (in een woonwijk op 10 minuutjes lopen van de Alt Stadt).
Het hotel wordt gerund door herr Kurt. Een zeer aimabele man, die alles doet om je het naar de zin te maken.
De kamers zijn van uitzonderlijk hoog niveau, lekker ruim en met een heerlijk bed.
Het ontbijt is helemaal een belevenis. Alles opgediend aan tafel, compleet met zalm, smoothie, vlees, fruit,eieren.
Wanneer we weer in de buurt komen, gaan we zeker terug. Tot dan, Kurt

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank Jan P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2015 beoordeeld

gastvrij onthaal met drankje, koekjes, chocolade en vers fruit op de kamer.
uitgebreid en tot in de puntjes verzorgd ontbijt met tafelbediening en super rustige kamer.
uiterst vriendelijke gastheer, gewoon perfect

  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anne V V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2014 beoordeeld

Gastvrij onthaal met drankje Heel nette kamer met super bed en gratis Wifi. Uitgebreid en tot in de puntjes verzorgd ontbijt met tafelbediening, mooi tafelporselein, vers fruitsap, ….. en als afsluiter Kaiserschmarren…. wat een verwennerij

  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank anne v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2014 beoordeeld

de hotelkamer was 25 % te duur. De toiletartikelen in de badkamer waren summier en van slechte kwaliteit ,er was geen douchekap ,bodylotion of vergrotingsspiegel .In het bed was een zeer dik hoofdkussen.
Het ontbijt was leuk aan tafel ,maar alles stond om 8 uur klaar en kwam je later was het fruitsap en vleeswaren warm.Als melkproduct was er een klein glaasje gesuikerde platte kaas er werd ook niets van eieren aangeboden.Geen keuze zoet alleen een potje confituur .
Wij hebben al in goedkopere familiehotels verbleven waar het ontbijt veel lekkerder was

  • Verbleef: juni 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rosita3522
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken