Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 178
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 223
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Hirsch(Fussen)
US$ 201
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 157
US$ 152
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Villa Toscana(Fussen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 159
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Sonne(Fussen)
US$ 198
US$ 186
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 206
US$ 181
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Luitpoldpark-Hotel(Fussen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 206
US$ 188
Priceline
Zie aanbieding
  • Inclusief ontbijt
  • Restaurant
US$ 138
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 153 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (924)
Beoordelingen filteren
925 resultaten
Waardering van reizigers
427
304
108
56
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
427
304
108
56
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 925 beoordelingen
12 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede bedden, vriendelijk personeel, ontbijt was perfect en gebruik gemaakt van de heerlijke welness! Wij waren hier met onze baby van 9 weken en het ging ons goed af. Daarnaast ligt het hotel erg centraal. Vanaf hier hebben wij het kasteel bezocht (max 10 min rijden) en wij zijn naar de langste hangbrug vd wereld in Oostenrijk geweest..

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Eli W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schoell, Manager van Hotel Schlosskrone, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juli 2016
Google-vertaling

Beste Eli,

it is a pleasure to read that you and your family had such a wonderful time exploring Füssen and the castles. Thanks to our central location, our hotel is the ideal starting point for trips to the nearby castles, as well as to get to know our beautiful town a bit more.

I am pleased to know that your stay with us was a complete success, and that you even found the time for some relaxing and restoring hours in our wellness oasis.

Thanks for sharing your great feedback with us, and don’t wait too long to visit us again, we are already looking forward to it! :-)

All the best,
Norbert Schöll
Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Op de foto's ziet het er erg leuk uit, maar als je er eenmaal bent valt het echt vies tegen. Personeel niet klantvriendelijk en het stonk er erg. Het hotel ligt ook aan een drukken rotonde waar je wakker van kan worden. Het eten in daar in tegen wel prima, maar over het algemeen is het geen aanrader.

Verbleef: februari 2016, reisde met familie
Bedank Ezra Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schoell, Manager van Hotel Schlosskrone, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 maart 2016
Google-vertaling

Dear Ezra,

thank you for staying at our hotel, and for sharing your experiences with us.

I am very sorry to read that we did not live up to your expectations, and would like to take this opportunity, to explain ourselves a little in regards to your remarks.

The pictures on the reservation websites, as well as our own website, have been taken directly at the hotel, and have not been changed from the original image in the least. On our website you even have the ability to look at 360 degrees panorama views of our rooms, the spa, lobby, and even the restaurants. All this has been created to make sure, an honest and reliable insight is given to all guests prior to making a reservation. We understand how individual tastes can differ, which is why our ‘royal’ atmosphere and décor have been pointed out specifically, to ensure contentment upon arrival.

Our central location does offer a lot of benefits, such as direct access to Füssen’s old town and shopping facilities, as well as nearby entries to the most famous castles. We understand how traffic can hence be slightly busier during rush hours. To avoid any disturbances in the rooms, we have equipped all of them with multi-glazed windows, which guarantees complete silence at nighttime.

I am glad, we could at least make up for some of your disappointment, with our delicious bavarian meals, and homemade sweets. :-)

Hopefully, we will get another chance to prove our hospitality qualities to you in the future, to change your memories of Hotel Schlosskrone for the better. Please do not hesitate to contact me personally, should you wish to discuss things further, or if you have any other questions.

Kind regards,
Norbert Schöll
Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 januari 2016 beoordeeld

prima onthaal, mooie kamers, fijne wellness en verzorgd restaurant. De incheck en uitcheck liep uiterst vlot, op alle vragen werd stipt en efficiënt ingegaan. De sfeer in het restaurant was gemoedelijk en de service verzorgd

Kamertip: rustige achterzijde
  • Verbleef: januari 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank serfauser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schoell, Manager van Hotel Schlosskrone, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 januari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

it is a pleasure to read your wonderful review, and compliments to our staff! Thank you for choosing Hotel Schlosskrone for your trip to Füssen, and for sharing your great experience online.

At our hotel we believe in excellent customer service, comfort and a personal atmosphere at fair prices. I am delighted that you agree with our concept, and that you were perfectly happy with your stay with us, as well as your visits to our spa and our restaurants.

We would love to welcome you back to Füssen soon!

Kind regards,
Norbert Schöll
Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2015 beoordeeld

Het hotel en de kamers zijn mooi en schoon. Het hotel heeft een eigen parkeergarage, wat erg praktisch is, aangezien het hotel midden in het centrum van Füssen gelegen is. In het stadje zelf is veel te zien en te doen en je kunt er heerlijk wandelen. Füssen is een erg mooi stadje en in de omgeving is ook veel te beleven (kastelen, bergen, meren, bossen). Ook is het hotel voorzien van een aangename wellness, een speelkamer en kleine fitnessruimte. Het eten in het Italiaanse restaurant is prima en betaalbaar. In het Kurcafé kun je terecht voor heerlijke gebakjes en ijs.
Het enige nadeel aan het hotel vonden wij het klimaat op de kamer. Het was buiten erg warm en in de kamer konden wij alleen een plafondventilator aan zetten, die niet echt verkoelend werkte en 's nachts te veel geluid maakte. Met het raam open slapen was geen optie, daar de kamer aan de voorzijde van het hotel gelegen was en dus aan de drukke doorgaande weg. Daarnaast is het beddengoed geheel synthetisch (onderlaken, kussen), wat erg onaangenaam is, want dit maakte het allemaal nog warmer. Wat ons betreft zijn dit twee verbeterpunten, die de nachtrust ten goede zouden komen.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Wendy H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schoell, Owner van Hotel Schlosskrone, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2015

Beste Wendy,

hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik ben enorm blij om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf. Uw complimenten zijn zeer welkom. Ik hoop snel nogmaals te mogen begroeten als onze gast!

Vriendelijke groet,
Norbert Schöll
Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2013 beoordeeld

zeer goed hotel in het centrum van Fussen, prima kamer, zeer vriendelijk personeel, 2 restaurants,gezellig restaurant, lekker eten, redellijke prijzen
2 sauna's met verschillende temperatuur, alleen jammer dat er geen hannddoeken in de sauna zijn
nog nooit zo'n uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet gehad, hoewel er maar weinig gasten waren was er erg veel keus bij het buffet

  • Verbleef: januari 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank obo13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken