Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
B&B Hotel Nuernberg-City
Hotels in de buurt
US$ 125
US$ 113
HolidayInn.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Collection Nürnberg City(Neurenberg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 115
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Mövenpick Hotel Nuremberg-Airport(Neurenberg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 102
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Park Inn by Radisson Nuremberg(Neurenberg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 125
US$ 118
Park Inn
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ringhotel Loew's Merkur(Neurenberg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 134
US$ 115
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 203
US$ 197
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 112
US$ 105
Travelocity
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 122
US$ 110
getaroom.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ibis Nuernberg Altstadt(Neurenberg)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 88
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hilton Nuremberg(Neurenberg)
US$ 418
US$ 366
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (476)
Beoordelingen filteren
476 resultaten
Waardering van reizigers
129
256
76
14
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
129
256
76
14
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 476 beoordelingen
28 augustus 2016 beoordeeld

Simpel hotel. Gunstig gelegen: op loopafstand van centrum. Parkeren op eigen terrein. Vloerbedekking op de gangen en kamer zit vol vlekken. Kleine kamer. Slechte dunne matrassen met nóg dunner en piepklein hoofdkussentje. De Wifi in de kamer is matig en vergt veel handelingen alvorens je kunt surfen. Gelukkig isoleren de ramen goed want anders komt er erg veel rumoer van de straat naar binnen. Badkamer is eenvoudig. Geen glijstang voor de handdouche, dunne badhanddoeken. Hard dichtslaande deuren elders in het pand. Beetje gek dat je extra betalen moet voor het (eenvoudige) ontbijtbuffet terwijl het een B&B is...

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Komodo14857
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2016 beoordeeld

Op terugweg vanuit Praag één overnachting gedaan in B&B Hotel Nürnberg City. Hotel is op loopafstand van het centrum van Nürnberg.Hotel heeft beperkt aantal parkeerplaatsen, dus reserveren is noodzakelijk. Wij hadden dit helaas niet gedaan, maar vanaf 20:00 uur is en weekend kan je gratis op straat parkeren. Kamers zijn voorzien van airco en bedden zijn comfortabel. Ontbijt is eenvoudig, maar voldoende. Ook dit B&B hotel is zoals onze eerdere ervaring met B&B hotels: prima ! Goede hotels voor schappelijke prijs. Comfortabel en schoon.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Rajesh R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2016 beoordeeld

Prima hotels (B&B) voor een overnachting op doorreis.
Goede ligging vlak bij het centrum en WIFI functioneert goed.
Douchegelegenheid erg goed en ruim.
Ontbijfbuffet is goed en volledig, daarbij niet duur (7,50 de man)

Kamertip: Alle kamers hebben dezelfde inrichtiing, eenvoudig maar volledig
  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank E A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andrestock, Manager van B&B Hotel Nuernberg-City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 augustus 2016

Hallo E A

Bedankt voor uw positieve beoordeling op TripAdvisor . We kijken ernaar uit om je weer te zien.

André Stock

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Verhouding prijs-kwaliteit is prima. Ontbijt ok voor enkele keer.
Gekende formule.
Stad Nürnberg is echter geen mooie stad voor kort verblijf. Doet triestig aan. En onveilig gevoel. Wel een groot centrum voor shopping allerlei.
Ga zeker een burger eten in Kuhlmuhle! Een hip jong burgerrestaurant met hele lekkere burgers!

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Loes C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andrestock, Manager van B&B Hotel Nuernberg-City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juli 2016

Hallo Loes C
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Kom snel terug .
uw
André Stock

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2016 beoordeeld

Voor 1 nacht, we waren op doorreis, is dit een prima hotel. Het ligt aan de rand van de oude stad op de hoek van de straat. Het heeft meerdere verdiepingen, met lift. Het hotel heeft kleine kamers, maar het is netjes, met een goed bed en douche op de kamer.
De metro is om de hoek en de gezellige oude stad ligt op loopafstand. We hebben hier niet ontbeten dus kunnen daarover geen beoordeling geven.

  • Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Centina K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andrestock, Manager van B&B Hotel Nuernberg-City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 februari 2016

Hello Centina K
Hartelijk dank voor uw verslag over ons hotel.
Kom snel terug !

André Stock

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken