Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima overnachtingshotel”
Beoordeling van B&B Hotel Nuernberg-City

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 1 website!
B&B Hotel Nuernberg-City
Beoordeeld als nr. 27 van 126 hotels in Neurenberg
28 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op weg naar Oostenrijk of het Lipnomeer overnachten we altijd in dit hotel. Dat is vanwege de goede ligging, de prijs en het feit dat ze familiekamers hebben. Het is een no-Nonsense hotel waar je goed slaapt en goedkoop kunt ontbijten. Verwacht geen luxe, maar daar is de prijs ook niet naar. Parkeren is tegen betaling. Op straat kun je na acht uur 's avonds wel gratis parkeren.

Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
Bedank patrickvanzundert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (438)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 438 beoordelingen

28 augustus 2016 beoordeeld

Simpel hotel. Gunstig gelegen: op loopafstand van centrum. Parkeren op eigen terrein. Vloerbedekking op de gangen en kamer zit vol vlekken. Kleine kamer. Slechte dunne matrassen met nóg dunner en piepklein hoofdkussentje. De Wifi in de kamer is matig en vergt veel handelingen alvorens je kunt surfen. Gelukkig isoleren de ramen goed want anders komt er erg veel rumoer van de straat naar binnen. Badkamer is eenvoudig. Geen glijstang voor de handdouche, dunne badhanddoeken. Hard dichtslaande deuren elders in het pand. Beetje gek dat je extra betalen moet voor het (eenvoudige) ontbijtbuffet terwijl het een B&B is...

  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Komodo14857
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2016 beoordeeld

Op terugweg vanuit Praag één overnachting gedaan in B&B Hotel Nürnberg City. Hotel is op loopafstand van het centrum van Nürnberg.Hotel heeft beperkt aantal parkeerplaatsen, dus reserveren is noodzakelijk. Wij hadden dit helaas niet gedaan, maar vanaf 20:00 uur is en weekend kan je gratis op straat parkeren. Kamers zijn voorzien van airco en bedden zijn comfortabel. Ontbijt is eenvoudig, maar voldoende. Ook dit B&B hotel is zoals onze eerdere ervaring met B&B hotels: prima ! Goede hotels voor schappelijke prijs. Comfortabel en schoon.

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Rajesh R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2016 beoordeeld

Prima hotels (B&B) voor een overnachting op doorreis.
Goede ligging vlak bij het centrum en WIFI functioneert goed.
Douchegelegenheid erg goed en ruim.
Ontbijfbuffet is goed en volledig, daarbij niet duur (7,50 de man)

Kamertip: Alle kamers hebben dezelfde inrichtiing, eenvoudig maar volledig
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank E A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andrestock, Manager van B&B Hotel Nuernberg-City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 augustus 2016

Hallo E A

Bedankt voor uw positieve beoordeling op TripAdvisor . We kijken ernaar uit om je weer te zien.

André Stock

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Verhouding prijs-kwaliteit is prima. Ontbijt ok voor enkele keer.
Gekende formule.
Stad Nürnberg is echter geen mooie stad voor kort verblijf. Doet triestig aan. En onveilig gevoel. Wel een groot centrum voor shopping allerlei.
Ga zeker een burger eten in Kuhlmuhle! Een hip jong burgerrestaurant met hele lekkere burgers!

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank Loes C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andrestock, Manager van B&B Hotel Nuernberg-City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juli 2016

Hallo Loes C
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Kom snel terug .
uw
André Stock

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2016 beoordeeld

Voor 1 nacht, we waren op doorreis, is dit een prima hotel. Het ligt aan de rand van de oude stad op de hoek van de straat. Het heeft meerdere verdiepingen, met lift. Het hotel heeft kleine kamers, maar het is netjes, met een goed bed en douche op de kamer.
De metro is om de hoek en de gezellige oude stad ligt op loopafstand. We hebben hier niet ontbeten dus kunnen daarover geen beoordeling geven.

  • Verbleef: September, 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Centina K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andrestock, Manager van B&B Hotel Nuernberg-City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 februari 2016

Hello Centina K
Hartelijk dank voor uw verslag over ons hotel.
Kom snel terug !

André Stock

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Redelijk hotel, wat je van b&b mag verwachten. Wat kil en zakelijk met prima buffet s ochtends. Snel WiFi en goede bedden. Airco werkt prima en met het raam dicht heb je geen last van het verkeer in de stad. Beneden is een automaat voor een drankje aanwezig.

Verbleef: September, 2015, reisde voor zaken
Bedank Dennis v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andrestock, Manager van B&B Hotel Nuernberg-City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2015

Hallo Dennis v.

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Oprecht
André Stock

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Neurenberg bekeken
B&B Hotel Nuremberg-Hbf
nr. 30 van 126 in Neurenberg
236 beoordelingen
Hotel Fackelmann
nr. 44 van 126 in Neurenberg
134 beoordelingen
Altstadt - St. Lorenz
Ibis Nuernberg Altstadt
Ibis Nuernberg Altstadt
nr. 16 van 126 in Neurenberg
834 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Ibis Nuernberg City am Plaerrer
nr. 20 van 126 in Neurenberg
813 beoordelingen
Altstadt - St. Lorenz
Adina Apartment Hotel Nuremberg
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In B&B Hotel Nuernberg-City geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over B&B Hotel Nuernberg-City

Adres: Frauentorgraben 37, 90443 Neurenberg, Beieren, Duitsland
Locatie: Duitsland > Beieren > Franconia > Middle Franconia > Neurenberg
Voorzieningen:
Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 2 voordelig hotel in Neurenberg
Nr. 26 familiehotel in Neurenberg
Prijsklasse: € 64 - € 91 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:2 ster(ren) — B&B Hotel Nuernberg-City 2*
Aantal kamers: 135
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com en TripOnline SA, dus je kunt je reserveringen bij B&B Hotel Nuernberg-City met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Bed And Breakfast Hotel Nuernberg-City

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding