Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfecte locatie en kamer waar alles inzit wat je nodig hebt”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Hotel Mercure Munich Altstadt
Beoordeeld als nr. 32 van 390 hotels in München
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Brons
24 november 2017 beoordeeld

Kamer met 2 losse bedden vonden wij groot genoeg (22m2), een kamer met een 2 persoonsbed is 15m2 (wel wat krap). Verder gratis drankjes in de minibar en een prima ontbijt. Minpunt was de externe verduistering voor de ramen was een beetje kapot waardoor er aardig wat licht binnen kwam.

  • Verbleef: November, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank T7051PMfrankd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirk_KUPFER, Manager van Hotel Mercure Munich Altstadt, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 december 2017
Google-vertaling

Dear Frank,

Thank you so much for your review and remarkable recommendation.

We would be pleased to welcome you both back to Mercure Munich Altstadt and remain at your disposal for any further assistance.
Hartelijk dank.

With best regards
Dirk Kupfer
-General Manager-

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.330)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 1.330 beoordelingen

24 oktober 2017 beoordeeld

We hebben dit hotel gekozen vanwege de uitstekende locatie. Vrijwel alles is te belopen. De kamers zijn niet echt groot, maar de badkamer is ruim en functioneel ingericht.
De mensen aan de balie zijn erg behulpzaam. Het ontbijt is heel goed en zeer uitgebreid. Plus het vermelden waard: de service in de ontbijtzaal is echt geweldig. Er wordt constant bijgevuld en afgeruimd.
Het hotel zou echt vier sterren of meer kunnen scoren als er een bar was en/of een lounge waar je even
kon zitten.

  • Verbleef: Oktober, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marjo D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirk_KUPFER, Manager van Hotel Mercure Munich Altstadt, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 december 2017
Google-vertaling

Dear Marjo,

'Dank u voor uw beoordeling.'
We are mostly glad to hear that you felt welcomed and that you appreciated the breakfast, the service provided by our incredible team and the convenient location of the hotel.

We are very much looking forward to welcoming you back for another enjoyable visit in Munich.

Very best regards,
Dirk Kupfer
-General Manager-

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Rustig hotel dichtbij Marienplatz. Veel winkels in de buurt. Vriendelijk personeel. Kleine maar zeer schone,nette kamer. Drankjes uit de minibar zijn gratis. Gratis wifi. Gratis ontbijt, voor ieder wat wils.

Verbleef: Augustus, 2017, reisde voor zaken
Bedank Nora_Holland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirk_Kupfer, Manager van Hotel Mercure Munich Altstadt, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Nora,

Thank you so much for your review and recommendation.

I am happy to read that you liked the location of our hotel, the facilities and the service provided by our team.
But unfortunately you only gave us 3 out of 5 points. Is there something you expected more from us? Did you missed something? Thank you for your feedback.

We would be pleased to welcome you back to Mercure Munich Altstadt soon and remain at your disposal for any further assistance.

With best regards
Dirk Kupfer
-General Manager-

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2017 beoordeeld

dat zijn van die hotels waar je niets op aan te merken hebt maar waar je niet meer wenst terug te gaan: vriendelijk personeel en correct ontbijt maar vooral de kamer is enorm tegengevallen (klein voor de prijs van ....)

  • Verbleef: Februari, 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank H8512PQfrankl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirk_Kupfer, Manager van Hotel Mercure Munich Altstadt, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2017
Google-vertaling

Dear H8512PQfrankl,

Thank you very much for your feedback.

We have a variety of room categories in our hotel:
If you need extra space in your room, you could ask for a standard double room (up to 23m²) with your next reservation. But we also offering Junior-Suites (30m²) and our Superior-Suite (60m²) with kitchen, dining area and two queensized beds in the bedroom. There you have a lot of space more to feel yourself at home.

Thank you again and best regards
Dirk Kupfer
-General Manager-

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2016 beoordeeld

Mooie kamer en parkeergelegenheid op drie minuten lopen. Parkeren kost ongeveer €20.00 per dag. Let op dat sommige parkeer garages in de buurt niet 24/7 open zijn.

Het hotel ligt enkele minuten lopen van de Frauenkirche en het daar omheen liggende uitgaanscentrum van de oude binnenstad.

  • Verbleef: September, 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Jop_Handgraaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2016 beoordeeld

Hotel Mercure Munchen Altstadt ligt in een rustige zijstraat van de Kaufingerstrasse.
Het is een prima uitvalbasis voor een citytrip. Het centraal station van munchen is ongeveer op 10 minuten loopafstand. Het ontbijt was prima en uitgebreid. De kamer had de benodigde faciliteiten die een verblijf comfortabel maken (airco, tv, goede bedden). Qua oppervlakte was de kamer wat aan de kleine kant, maar nog goed te doen.

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
2  Bedank juli2016citytrip
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirk_Kupfer, Manager van Hotel Mercure Munich Altstadt, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 september 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for your recent visit at the Mercure Munich Altstadt. We highly appreciate that you took precious time to let us know that you were satisfied with our overall service performance. Your appreciation has been passed on to our employees and we can assure you that your comments will definitely be an inspiration to our team to continue their efforts.

Best regards from Munich,
Dirk Kupfer
-General Manager-

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 april 2016 beoordeeld

Dit hotel ligt in het centrum van München, vlakbij de grote winkelstraat. Het is ideaal voor wie 's avonds het centrum van de stad wil verkennen. De kamers waren van standaard Mercure-kwaliteit. Alles was aanwezig. De kamers hebben een gratis minibar waarin water en frisdrank voorzien zijn. Het personeel was vriendelijk.

  • Verbleef: Maart, 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank jorvo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirk_Kupfer, Manager van Hotel Mercure Munich Altstadt, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 april 2016
Google-vertaling

Dear jorvo,

Thank you so much for your positive feedback and your recommendation.
We are very happy that you enjoyed staying with us.

We are hoping to see you again.

With regards
Dirk Kupfer
-General Manager-

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in München bekeken
op 0,4 km afstand
Hotel Blauer Bock
Hotel Blauer Bock
nr. 17 van 390 in München
1.004 beoordelingen
op 0,6 km afstand
Platzl Hotel
Platzl Hotel
nr. 13 van 390 in München
2.080 beoordelingen
op 0,5 km afstand
Hotel Schlicker "Zum Goldenen Loewen"
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,8 km afstand
Hotel Torbraeu
Hotel Torbraeu
nr. 8 van 390 in München
1.096 beoordelingen
op 0,5 km afstand
Derag Livinghotel Am Viktualienmarkt
op 0,8 km afstand
Mercure Hotel Muenchen City Center
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Mercure Munich Altstadt geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Mercure Munich Altstadt

Adres: Hotterstr. 4, 80331 München, Beieren, Duitsland
Telefoonnummer:
Locatie: Duitsland > Beieren > Ober-Beieren > München
Voorzieningen:
Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Suites
Stijl hotel:
Nr. 8 eco-hotel in München
Nr. 49 romantisch hotel in München
Nr. 62 zakenhotel in München
Prijsklasse: € 118 - € 269 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Hotel Mercure Munich Altstadt 3*
Aantal kamers: 80
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, Accorhotels.com, Agoda, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Hotel Mercure Munich Altstadt met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Mercure Muenchen Altstadt
Mercure Hotel Munich

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding