Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Novotel Munich Airport(München)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 218
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 491
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Holiday Inn Munich-South(München)
US$ 445
US$ 360
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Novotel Munchen Messe(München)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 717
US$ 570
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 799
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
ibis Styles Munchen Ost Messe(München)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 467
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Motel One Muenchen City Sued(München)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 153
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Europaischer Hof(München)
US$ 223
Hotel Website
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Novotel Suites Munich Parkstadt Schwabing(München)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 149
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 1.085
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (1.149)
Beoordelingen filteren
1.149 resultaten
Waardering van reizigers
93
363
366
180
147
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
93
363
366
180
147
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.149 beoordelingen
2 augustus 2016 beoordeeld

Tegenover haupbahnhoff München. Pretentieus hotel, maar weten dat niet waar te maken. 2 kamers geboekt, maar nogal verschil in luxe van de kamers, wat verouderde lift en schimmel stond in de douche. Parkeren is 18 euro voor 1 nacht. Goede bedden. Alles is aanwezig, maar moet weer even een opfrisbeurt krijgen. Wel erg uitgebreid ontbijt, waar menig hotel van kan leren.

Verbleef: juli 2016
Bedank Koolwitje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 maart 2016 beoordeeld

We hebben ons in dit hotel uitstekend vermaakt. Prettig personeel, de kamer was goed en badkamer had alle voorzieningen. TV, wifi aanwezig en het ontbijt was zonder meer goed te noemen. Centrale ligging. Centrum en Centraal station binnen 5 minuten loopafstand.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank WesselDeen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2015 beoordeeld

Twee nachten eind november hier verbleven met mijn man. Het hotel is netjes en de kamers zijn ruim. We hadden een kamer op de 7de etage, prima te bereiken met de lift. Ontbijt is ruim en erg lekker. Wel waren we op een erg druk moment, waardoor het even zoeken was naar een tafeltje. De locatie is perfect, naast station München Hbf. Naar het centrum lopen is ongeveer 5 minuutjes.

De kamer was ruim met comfortabel bed. Er waren alleen geen extra kussens aanwezig en er zaten haren aan de muur in de badkamer. De badkamer zelf was wel ruim, maar wat verouderd.

  • Verbleef: november 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Daniel3009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2015 beoordeeld

Lokatie tegenover centraal station is prima, maar service laat echt te wensen over. Ik had een enorme kamer voor mezelf nadat het inchecken echt uren duurde. Kamer was schoon, maar ramen kunnen niet op kiepstand en een raam was zelf afgeplakt met tape. Licht in de gang werkte niet, geen tafeltje in zitgedeelte, of waterkoker. Personeel aan de balie deels goed en deels geen idee wat ze doen.

Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
Bedank Marjolein C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt naast station, wel wat ver van de Altstadt. Interieur is oud, tapijten zijn smoezelig, gelukkig parket in kamer. Kamer loeiheet, geen airco of optie om verwarming uit te zetten, ramen open dus... Bedden zijn goed. Oude TV, maar werkt nog wel. Geen kluisje on de kamer, geen strijkplank. Badkamer is op zich prima, maar het is douchen in bad, en de voegen zijn smerig... Ontbijt is OK.

Verbleef: februari 2015, reisde voor zaken
Bedank bertjebof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken