Wim D

Meer dan goed. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

5,0 van 5 bollen22 dec 2024 beoordeeld
Mooi hotel met alle benodigde faciliteiten. Alles meer dan goed: spa, kamers, ontbijt en vooral de ligging. We gaan hier in de toekomst weer boeken. En Baden Baden is ook leuke afwisseling om te bezoeken. Dus een zeer perfecte totale aanrader.
Datum van verblijf: december 2024
4,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
R Sc, Sonstige van Leonardo Royal Hotel Baden-Baden, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 25 dec 2024
Geachte heer Wim D,

We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf in het Leonardo Royal Hotel Baden-Baden en dat u ons zo'n positieve beoordeling heeft gegeven. Het is geweldig om te horen dat u genoten heeft van onze spa, kamers en ontbijt en dat u de locatie van ons hotel waardeerde.

We zijn blij dat u van plan bent ons in de toekomst weer te bezoeken en danken u voor uw absoluut perfecte algemene aanbeveling.

Met vriendelijke groeten,

• Official Site
0.7 km van Leonardo Royal Hotel Baden-Baden
Meer hotels in Baden-Baden bekijken
Beoordeeld op 2 september 2023

Dit hotel pretendeert een 4-sterren hotel te zijn, maar dat is slechts schijn. Er is veel geïnvesteerd in een mooie lobby, waardoor de indruk wordt gewekt dat dit een sjiek hotel is, maar bij de liften naar de verdiepingen gaat het al mis. Afgebladderde verf, ouderwetse vloerbedekking en het trappenhuis komt regelrecht uit de jaren 60 van de vorige eeuw.
De kamers zijn acceptabel, maar geen 4 sterren. Het bed is wel oké en de badkamer was schoon, maar klein. De kamers zijn vrij standaard ingericht, met ook overal beschadigingen, vlekken, etc. Niet wat wij gewend zijn van een 4 sterren hotel.
Het ontbijt is goed, het personeel vriendelijk, maar we waren niet heel erg onder de indruk van de totale ervaring.

Pluspunten:
- Vriendelijk personeel
- Prima ligging op loopafstand van het centrum, maar toch rustig gelegen.
- Bedden zijn goed.
- Goed ontbijt.
- Mogelijkheid tot parkeren (wat in de stad zelf veel lastiger is).

Verbeterpunten:
- Algehele update en opfrissing van het hotel is welkom. Het geheel doet verouderd aan.
- Restaurant is wat kaart en aankleding betreft niet bijzonder.

Datum van verblijf: juli 2023
Elmar Jäger, General Manager van Leonardo Royal Hotel Baden-Baden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2023

Dear guests,
thank you very much for visiting our house and for your feedback.
Your remarks support us to recognize where we have to improve.
I would like to use this opportunity to inform you about the complete renovation of our pool-and sauna area in the first half of the next year.
We are looking forward hosting you again in our house and in Baden-Baden and remain in the meantime
Elmar Jäger (Director)

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2023 via mobiele applicatie

Bij aankomst op de kamer (505) zat er poep op de WC-Bril… 🤮

We kregen eerst een andere kamer aangeboden van de receptie maar deze was ook vies en uitgeleefd. Vervolgens kregen we de eerste kamer terug en werd deze voor ons schoon gemaakt. Maar dit heeft het voor ons wel een beetje verpest. Verder ook geen compensatie of wat dan ook. Helaas…

Locatie is opzich prima, wel een stukje lopen naar het centrum. Parkeerplaats aanwezig maar erg klein. Ontbijt is prima.

Voor deze prijs zou ik het niet aanraden, wellicht zodra er gerenoveerd wordt en er beter schoongemaakt wordt.

Kamertip: Parkeerplaatsen zijn beperkt
Datum van verblijf: augustus 2023
Elmar Jäger, General Manager van Leonardo Royal Hotel Baden-Baden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2023

Dear guests,
thank you very much for your visit and for your feedback.
I beg your pardon for the inconvenience and lack of service you experienced during your stay in our house. Your comments support us to recognize, where we have to improve. We would like to host you again in our hotel and in Baden-Baden and to make sure, that you will feel good being our guest; like it should have been from the first time. We remain with best regards.
Elmar Jäger (Director

Beoordeeld op 3 augustus 2022 via mobiele applicatie

Zeer tevreden over het hotel! Mooie ruime kamers, zeer netjes. Onthaal zeer behulpzaam. Aan het onthaal stond ook steeds fris citroen- of muntwater klaar, wat zeer welkom was tijdens de hitte. Wij vinden zeer makkelijk parkeerplaats op de boven- en ondergrondse gratis parking. In de kamer kan je scannen voor een digitaal infoblad waar je ook meteen de menukaart terugvindt of wat in de buurt te doen is bvb. Het leukst vinden wij de rustige ligging. Op slechts enkele minuten waren we in de Lichtentaler Allée. Wat prachtig! Hotel was zeer geslaagd voor ons, aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2022
Elmar Jäger, General Manager van Leonardo Royal Hotel Baden-Baden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2022

Dear guests,
thank you very much for visiting our house and for your excellent feedback.
We are happy to know, that you enjoyed your stay with us
and we are looking forward hosting you again in our house and in Baden-Baden and remain in the meantime

Beoordeeld op 2 augustus 2022 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel en dit is echt uniek in Duitsland! We zijn bij meerdere hotels geweest en daar waren ze niet zo vriendelijk en behulpzaam! Gelijk bij binnenkomst werden we leuk te woord gestaan door Fuso (als ik het goed schrijf) hij is erg behulpzaam, legt alles goed uit, spreekt goed Engels en doet echt moeite voor je! Ontbijt was ook goed, lekker eten, je kan lekker buiten zitten op het balkon em binnen is ook genoeg plek. Het personeel wat rond loopt is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Als je binnenkomt bij het ontbijt zit daar een erg gezellige man die altijd even een praatje met je maakt en interesse toont waar je vandaan komt etc. Op de laatste dag was ik jarig, onze tafel werd versierd en ze kwamen bij de tafel zingen met een glaasje bubbels. Leuk dat ze zulke dingen doen voor hun klanten. Kamers zijn goed ruim, airco aanwezig en een ruim balkon waar je lekker kunt zitten. Als je hoog zit heb je mooi uitzicht! Ligging van het hotel is goed, binnen 7min lopen ben je in het centrum. Je hebt daar veel leuke winkels, restaurantjes en terrasjes. Wij zijn met de auto de bergen in gegaan en dit was ook goed te doen. Vlak voor het hotel stopt een bus.

Datum van verblijf: augustus 2022

Dear Sophie,
thank you very much for visiting our house and for your excellent feedback.
We are happy to know, that you enjoyed your stay with us

Beoordeeld op 11 juni 2022 via mobiele applicatie

Mooi , schoon hotel, gastvrij onthaal. Grote kamers met balkon prima bedden en een lekker uitgebreid ontbijt. Ongeveer 20 minuten lopen naar het centrum door het mooie rustige park.( lichtenthaler allee ).

Datum van verblijf: juni 2022
Elmar Jäger, General Manager van Leonardo Royal Hotel Baden-Baden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2022

Dear Anneke,
thank you very much for visiting our hotel and for your nice feedback. We are very happy to know, that you had a nice stay in our house and we are looking forward hosting you again. In the meantime all the best for you.