Ik ben hier enkele dagen verbleven en het was net mijn 60e verjaardag, daar wisten ze in het hotel blijkbaar van en er stond dus een fles champagne klaar samen met een persoonlijke verjaardagskaart en een bos bloemen, ja dat doet toch wel wat .... Al het personeel was bijzonder attent en hulpvol, niks was teveel gevraagd en iedereen doet echt spontaan moeite om het naar je zin te maken. Dit hotel straalt natuurlijk historiek en charme uit en dat vindt je letterlijk terug in alle hoeken ervan. Hun 3 restaurants zijn goed elk op hun niveau, Wintergarten is mooi gelegen aan het park en de prijzen zijn hier het hoogst, porties konden iets groter voor mij maar de kwaliteit was voortreffelijk. Fritz & Felix is meer trendy en hier kan je aan foodsharing doen, prijzen zijn zeer comfortabel, 's morgens wordt in deze plaats trouwens het ontbijt genomen maar het is zeker geen eetzaal zoals je dat gewend bent, een aanrader voor mij. Dan is er nog Rive Gauche, het restaurant ligt op 5 min. wandelen van het hotel, de kaart is er mediteraan en Noord-Afrikaans geinspireerd, zeer zeker de moeite en ook hier een goede prijs/kwaliteit. Voor alle 3 restaurants best reserveren is mijn advies. En dan natuurlijk de kamer, ik had een Classic dubbele kamer met uitzicht op de rivier en het park, die zeker voldoende ruim was en waar niks in ontbrak, de badkamer was zeer ruim en licht en ook hier waren er alle mogelijke voorzieningen. Een bezoek aan het immens ruime zwembad is ook een aanrader, het kan wel een eindje wandelen zijn want het hotel is echt zeer groot maar het decor is er hemels. Kortom dit hotel is toch wel een beleving die je door de entourage en de aandacht die men aan je schenkt niet gauw vergeet. Ik hoop er nog eens terug te kunnen komen.