Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Trip.com
ZenHotels.com
Expedia.com
Travelocity
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (369)
Beoordelingen filteren
369 resultaten
Waardering van reizigers
152
177
34
5
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
152
177
34
5
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 369 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2019

Dit hotel ligt zeer centraal tov het centrum van Valence. De kamer was uitstekend, evenals de badkamer. Het geheel was bijzonder schoon. Het ontbijt was goed. Het personeel behulpzaam. Privé parkeren (afgesloten) prima

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Connie S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direction_ATRIUM, Responsable réception van Atrium Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2019
Google-vertaling

Dear Connie,

All the Atrium Hotel’s team thanks you for the trust that you have showed by staying in our establishment.

We thank you for your comment and are really happy that your stay went as according as your expectations.
We will not fail to transmit your impressions to our team.

Looking forward to welcome you very soon, we stay at your disposal if needed.

Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2019 via mobiele applicatie

Verrassend goed hotel dichtbij het centrum. Standaard klassiek met zeer goede fietsservice. Fietsstalling tijdens seizoen kan wel te klein zijn, maar is voorzien van gereedschap voor kleine fietsherstellingen. Geen aansluitingen opgemerkt voor elektrische fietsen. Mooie kalers, goed bed, klimaatregeling. Zeer goede uitvalsbasis voor stadsbezoek. Prima prijs-kwaliteit!

Datum van verblijf: juli 2019
Bedank Genietenop2wielen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direction_ATRIUM, Responsable réception van Atrium Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

All the Atrium Hotel’s team thanks you for the trust that you have showed by staying in our establishment.

We thank you for your comment and are really happy that your stay went as according as your expectations.
We will not fail to transmit your impressions to our team.

Looking forward to welcome you very soon, we stay at your disposal if needed.

Regards,

The Front desk team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2019 via mobiele applicatie

Op doorreis hier een nacht verbleven. Mooi en schoon hotel. Wij hadden duplex kamer met 2 persoonsbed boven en slaapbank voor kids. Matrassen aan harde kant en bij ons helaas geen geruisloze airco. Maar s nachts gewoon uitgezet. Waren 2 airco's op de kamer dus was koel genoeg. Ontbijt was super. Lekker uitgebreid en goeie koffie, ook niet onbelangrijk ;-). S avonds heerlijke salade César en pizza gegeten bij le Plaza. Kortom, aanrader!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank I9800PCruthm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juni 2019 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel! Stille kamers met geluidloze airco. Dichtbij het Centrum en op loopafstand van Valence gare de Ville. Prima uitvalsbasis voor steden als Avignon. Veel waar voor je geld en een heerlijk ontbijt!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank Angeline V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2019 via mobiele applicatie

Heel goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Goede matrassen, nette badkamer en een heerlijk uitgebreid ontbijt buffet. Zeer vriendelijk personeel. Een aanrader voor een nachtje op doorreis. Hip interieur .

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DianaSmeijsters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken