Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Cité médiévale de Pérouges te ontdekken
vanaf US$ 216,17
Meer info
vanaf US$ 840,65
Meer info
vanaf US$ 960,74
Meer info
Beoordelingen (1.188)
Beoordelingen filteren
1.188 resultaten
Waardering van reizigers
687
394
82
16
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
687
394
82
16
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.188 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2020 via mobiele applicatie

Perouges hebben we bezocht met de fiets. Het laatste stukje de berg o was eigenlijk niet te doen met de fiets. We waren er vanwege het warme weer pas tegen zessen. Er liepen nog veel toeristen rond. Dat beïnvloed de sfeer van een origineel middeleeuws dorp enorm. Het was aardig om er ff doorheen te wandelen.

Datum van activiteit: augustus 2020
Bedank gerrieswinkels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2019 via mobiele applicatie

Het is een oud en gezellig plaatsje waar je hoed kunt zien hoe er vroeger geleefd werd. Kerkje is erg donker en saai van binnen

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Frank_hick
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2019

Heel schilderachtig. Het stadje is echt belegerd en hoewel de Engelsen de houten deuren van een poort konden stelen hebben ze het stadje niet kunnen verorveren.

Datum van activiteit: september 2019
1  Bedank 169langev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2019

Wat een prachtig plaatsje! Een pareltje op een half uurtje afstand van Lyon. Voor iedereen die over Lyon naar het zuiden sjeest een absolute aanrader! Neem een paar uur de tijd om je even terug te wanen in de Middeleeuwen en eet op het prachtige pleintje een Galette. Gewoon doen!!

Datum van activiteit: juli 2019
1  Bedank Bernadette R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2018 via mobiele applicatie

Dit dorp is geweldig om door te lopen. Er zijn niet overdreven veel toeristische winkeltjes en diegenen die er zijn verkopen voornamelijk de lokale taart. Een klein aandachtspuntje is dat het dorp op een berg ligt. Dat maakt het iets minder toegankelijk en ook intensiever om te bezoeken.

Je kan hier een 2 uur tijd spenderen als je enkel rondloopt en rondkijkt. Maar het is echt de moeite. Er hangt een zekere rust in het dorp en buiten de gebouwen geeft dit het ook een extra schoonheid.

Verder is het ook toegankelijk gemaakt voor toeristen. Er is een grote parking aangelegd aan de voet van het dorp. Verder heeft het Office de toerisme ook nog interessante informatie en informatieve brochures over de geschiedenis van het dorp.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank 70pieterjans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken