Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (496)
Beoordelingen filteren
496 resultaten
Waardering van reizigers
157
243
64
17
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
157
243
64
17
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 496 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juni 2019

Vriendelijk behulpzaam personeel. Kleine maar nette kamers met uitstekende wifi.
Uitgebreid buffet onbijt.Zeer goede ligging tram en metro in de nabijheid.Oud Lyon lag op wandelafstand Eenvoudig maar aangenaam hotel

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank paul s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_du_simplon, Réception van Hotel du Simplon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2019
Google-vertaling

Dear Customer,
We thank you very much for taking the time to give us a feedback. We are happy that you appreciated our friendly staff, the breakfast and the location which allows to go to the center or the old towm by walking.
We hope to see you again in the future !
Have a lovely day, kind regards.
Julie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2019

Vriendelijk personeel en ruim ontbijt in een aangename ruimte. De kamers zijn eerder aan de kleine kant. Een minpuntje is dat je geen enkele kastruimte hebt. Je hebt enkel een rekje om iets op te leggen.

Datum van verblijf: december 2018
Bedank Ingrid D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_du_simplon, réceptionniste van Hotel du Simplon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2019
Google-vertaling

Dear customer,
We thank you for sharing your experience at Simplon Hotel. We are very happy that you enjoyed the breakfast and our staff !
We do understand your comment about the need for a storage space and we are thinking about that after the bif renovation we have made in the room in 2018.

It was a pleasure to welcoming you and we hope to see you again for another visit of lyon !

Kind regards,

Julie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2018

Prijs/kwaliteit een hoogvlieger. Zeer goede ligging. Uitzonderlijk vriendelijk personeel. Petit déjeuner meer dan ok. Aangenaam kader. Kamers alles wat je nodig hebt in een smaakvol modern concept. In één woord je voelt je onmiddellijk thuis. Een echte aanrader. Wordt ons vast adresje in Lyon

Datum van verblijf: september 2018
Bedank rita d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_du_simplon, Réceptionniste van Hotel du Simplon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2018
Google-vertaling

Dear Madam,

What a wonderful review, thank you so much for taking time to write it.

We are very glad to read you enjoyed your stay at the Simplon: our breakfast, our rooms, our living room, our friendly atmosphere and our location!
We can be proud to welcome such positive guests like you!

We hope to receiving you another time for your holidays,

Best regards,

Pia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2018

Zeer goed gelegen, tram metro bus, parking, in nabije omgeving. Kamers zijn klein maar hebben alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijk onthaal en al het personeel doet zijn best. Er is een klein salon die kan gebruikt worden al leeshoekje. Het ontbijt is gevarieerd en lekker.

Kamertip: Hoger gelegen kamers, er is een lift
Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank nicole s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_du_simplon, Réceptionniste van Hotel du Simplon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2018
Google-vertaling

Dear Madam,

Thank you VERY MUCH for your kind review.

We are delighted to hear you spend a good time at the Simplon, it is a great reward for our team!

We hope we will see you very soon for a second visit, thank you for your time.

Kind regards,

Pia (reception)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2018 via mobiele applicatie

We hebben het heel goed gehad in dit hotel. Kamer niet echt groot maar was maar voor een overnachting. Stad Lyon en oud-Lyon zijn niet veraf. Gezellig pleintje met veel bars en restaurants in de nabijheid.
Vriendelijk personeel en aparte veilige parkeerplaats die je op voorhand dient te reserveren. Is op kleine wandelafstand maar met gerust hart kan je Lyon verkennen en uitslapen. Wij komen nog terug.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Petatje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_du_simplon, Réceptionniste van Hotel du Simplon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Madam, dear Sir,

Thank you very much for your beautiful compliments!

We are delighted to read you want to come back and appreciated your last stay.
It was a real pleasure receiving you and we are really glad you enjoyed our service, our localization and our room!

Thank you again and please... come back to see us!

Best regards,

Pia (reception)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken