Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 258
US$ 148
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
C2 Hotel(Marseille)
US$ 236
US$ 227
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 229
US$ 169
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
US$ 285
US$ 249
Sofitel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 117
US$ 113
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
nhow Marseille(Marseille)
US$ 225
US$ 212
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 304
US$ 215
InterContinental
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 268 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 230
US$ 175
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Mama Shelter Marseille(Marseille)
US$ 107
US$ 92
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 102 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 149
US$ 146
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Beoordelingen (859)
Beoordelingen filteren
859 resultaten
Waardering van reizigers
207
484
114
37
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
207
484
114
37
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 859 beoordelingen
22 juni 2017 beoordeeld

het was meer dan gemiddeld maar geen heel goed het zat er tegen aan , maar door een kleine puntjes is het net niet "heel goed" geworden. het ontbijt is gewoon goed te noemen, er ontbrak niks. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en spreekt goed Engels
Ik had alleen de pech dat mijn telefoon op het moment van verblijf geen wifi kon oppakken (achteraf bleek mijn telefoon een hardware probleem te hebben). Al met al een goed verblijf in dit hotel

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank hansp201
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grégory B, General Manager van Ibis Marseille Centre Euromed, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2017
Google-vertaling

Good morning hansp201,
thank you for taking the time to share your opinion about your stay in Ibis Marseille Centre Euromed.
Our staff as well as the technical service and the wi-fi company are available 24/7 to provide you the best service. Your satisfaction is the best reward for us all.
I hope to see you again soon in Marseille
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2016 beoordeeld

Direct een vlotte en hartelijke ontvangst met uitleg van de mogelijkheden voor de komende dagen. Kamer schoon en een aardig uitzicht. Ruime douche ook schoon. De kamer mag worden voorzien van 2 stuks comfortabele stoelen met en tafeltje. Er is voldoende ruimte. Wat kledinghaakjes in de wasruimte zou makkelijker zijn. Goed ontbijt met voldoende keus. Prima maaltijden in het IBIS restaurant. Bedieding is voorbeeldig. Direct broodjes en een kan water. Tram voor de deur. 24h 0f 72h RTM pas maakt reizen makkelijk. Supermarktjes bij station Joliette.
Prijs/kwaliteit in orde maar wel een punt van zorg naar toekomstige ontwikkelingen.

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
1  Bedank BelevingIsBezit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor zakelijke reiziger goed. Als stellen gezinnen niet. Leuke bar en restaurant . Leuke kamer ( wel klein ) wat je nodig hebt is er .. maar verwacht geen extra. En ja gelukkig nog rokerskamers . Al met al goed en geld waard

Verbleef: oktober 2016, reisde alleen
1  Bedank zierikzee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grégory B, Manager van Ibis Marseille Centre Euromed, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Zierikzee,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon for a business travel or for you next vacations !!!

Sincerely,

Grégory Bonnet

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2014 beoordeeld

Dit hotel is een uitstekende keuze voor zowel zakelijk als een weekendje weg.
Het hotel ligt aan de rand van het centrum in de nieuwe wijk Euromed. De metro is 5 min. lopen, de tram stopt voor de deur, en de bus richting de oude haven (lijn 83) om de hoek.
De kamers zijn erg netjes met een ruime douche. De bedden slapen heerlijke (geode matrassen!).
Het internet op de kamer is gratis en werkt goed - al moet je wel elke keer opnieuw inloggen.
Het ontbijt is uitgebreid met pannenkoekjes en tortillas - helaas geen eitjes. Maar keuze genoeg.
Restaurants liggen in een nieuw winkelcentrum om de hoek.
Wij vonden het een erg goede keuze!

  • Verbleef: november 2014, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank RoyV71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2014 beoordeeld

  • Verbleef: augustus 2014, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken