Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Fine Arts Museum (Musee des Beaux-Arts
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Je zou 't bijna vergeten

Niet eens zo ver van het vliegveld maar volop Nice.Wat een prachtige schilderijen en wat een slecht ... meer lezen

Beoordeeld op 17 juli 2019
Phillipbrink
Prachtig gebouw

Voor wie vanbuiten betoverd wordt door de bouwstijl kan ik de binnenkant zeker aanraden. Een ietwat ... meer lezen

Beoordeeld op 21 mei 2017
Frederik D
,
Roeselare, België
via mobiele applicatie
Lees alle 327 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Nice
vanaf US$ 23,16
Meer info
vanaf US$ 25,83
Meer info
vanaf US$ 28,08
Meer info
vanaf US$ 84,24
Meer info
Beoordelingen (327)
Beoordelingen filteren
327 resultaten
Waardering van reizigers
90
124
71
32
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
90
124
71
32
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 327 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juli 2019 via mobiele applicatie

Als je een museum wil bezoeken kan je beter naar het momac gaan. De collectie daar is indrukwekkender en het personeel (dames aan de receptie) zijn er veel vriendelijker. Dit museum is ok, maar is niet zo onderhouden en heeft weinig belangrijke werken. 10 euro is dan veel...trouwens klantvriendelijkheid is iets wat men kan aanleren...

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank sarahd905
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2019

Niet eens zo ver van het vliegveld maar volop Nice.Wat een prachtige schilderijen en wat een slecht onderhouden gebouw. Medelijden met de kunst waar dew ind langs glijdt. Zoeken ze maar uit. Ik was er in ieder geval nog op tijd bij.Mooi park en wat een vriendelijkheid.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Phillipbrink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2018 via mobiele applicatie

Mooi gebouw dat een opknapbeurt kan gebruiken net als de kunstcollectie. Goed dat er een museum voor schone kunsten is maar hier kan meer mee gedaan worden.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank 789frederikl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 februari 2018

Niettegenstaande de ronkende titel is het Musée des Beaux-Arts Jules Chéret in Nice het triestigste museum dat ik in Europa bezocht heb. En dat zijn er ondertussen al meer dan tweehonderd. Het museum is slecht onderhouden, de collectie is ondermaats - op het werk van Raoul Dufy na- en zeer beperkt. Niet de moeite waard.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank philipalliet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 december 2017

Het gebouw ziet er van buiten wel mooi uit, maar moet binnen opgefrist worden : zeer middelmatige collectie .

Datum van activiteit: december 2017
Bedank Kerel1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken