Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk appartement in het mooie centrum van Nice”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Nice, Franse Riviera - Côte d'Azur, Provence

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 28 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Wendy D
Westbroek, Utrecht, Netherlands
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Heerlijk appartement in het mooie centrum van Nice”
Beoordeeld op 28 mei 2015 voor een verblijf in mei 2015

Schoon en groot appartement. Twee slaapkamers met goede bedden. Zeer complete keuken met alle apparatuur en benodigdheden. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en kregen uitgebreide informatie over het appartement en de mogelijkheden in de omgeving.
Bij het appartement zat de transfer inbegrepen. Het taxibusje stond klaar op het vliegveld toen wij arriveerden. Perfect geregeld.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: Ruimte, modern, schoon, luxe, ligging
Minpunten: Ik heb geen opmerkingen hierover
Reisgroep: Vrienden
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrendaCon ...
Londen, Verenigd Koninkrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
22 okt 2017
Dear Brenda,
Thank you so much for bringing these comments to our attention. We are disappointed to hear that your experience was not perfect.
We've called in a handyman to take a look at the toilet and replace it - as we were not aware of this issue. We will also ask the owner to consider buying an umbrella for next year's summer season.

We are also sorry to hear that you did not enjoy the terrace as we have never had any negative comments about it before, and feel it is accurately represented in the photos. Guests tend to enjoy this seeing as it's a rare feature in properties in Nice. We feel that the surrounding buildings actually add privacy, but we do agree that it is not really meant for sun-bathing. We have reviewed our listing to make sure that is not mentioned anywhere. We hope to have the chance to welcome you back to Nice for a second opportunity in giving you a perfect holiday.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
familytra ...
Pacifica, Californië
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
26 jul 2017
Dear Joel, we appreciate your positive feedback about our holiday rental property. We are so pleased to hear you enjoyed your stay in Nice and our services. We do take pride in catering to our guests' needs the best way we can. If you're traveling to our area again soon, do not hesitate to call us.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Travel_li ...
Londen, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 6 juni 2017 voor een verblijf in mei 2017
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
11 jun 2017
Dear Anne,

Thank you so much for your kind words! Very pleased you enjoyed your stay at Amour Violette. The owners will be delighted to hear theirs was your favourite so far. We take great pride in making sure that all our properties are perfectly equipped. Glad to hear you found nothing was missing!

We will pass you kind words and thanks to Hanna. We are blessed to have her on the team!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GOELY_12
Monterey, Californië
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 mei 2017 voor een verblijf in mei 2017
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
29 mei 2017
Dear guest,

We are so pleased that you enjoyed the apartment. I understand from Elena that the washing machine has been fixed now.

We hope to have the chance to welcome you back to Nice soon.

Kind Regards,
Catherine
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul W
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 juni 2016 voor een verblijf in mei 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Location and cleanliness
Minpunten: Pull out bed in living room needs replacing
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Jos_Paul ...
Liverpool, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 juni 2016 voor een verblijf in maart 2016
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Apartment and its location
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
30 jun 2016
Dear Joseph,

Thank you for the nice words. It was a pleasure having you as a guest and we look forward to seeing you again soon! Catalina - On Behalf of Sunlight Properties
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen