Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (528)
Beoordelingen filteren
528 resultaten
Waardering van reizigers
129
182
136
57
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
129
182
136
57
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 528 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juni 2016 via mobiele applicatie

Het hotel is goed maar te duur voor een 4 sterren hotel. Handdoek niet goed gewassen. Zat make-up vlek op. Ontbijt lekker, kamer verder prima in orde. Wc rook raar. Airco werkte niet optimaal. WiFi gratis en werkte goed. Personeel heel vriendelijk.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank trui0987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2015 via mobiele applicatie

Het hotel is wat gedateerd en zeker geen 4 sterren waard. Het is netjes en schoon en prima hotel maar de kamers zijn te duur voor wat je krijgt.

Personeel is niet erg behulpzaam en zijn licht geïrriteerd als je ze op gebreken wijst.

Ligging is prima als je met de auto reist.

Ik zou het hotel niet snel aan iemand aanraden.

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Maya M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
h1055, Directeur général van Mercure Hyeres Centre Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2015
Google-vertaling

Thanks for your comments. See you, Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2015 via mobiele applicatie

Voor 4 sterren hadden we meer verwacht. Binnendeuren knellen en piepen. Airco is niet regelbaar. Om het bad zitten grote kieren. De afwerking van de badkamer is sowieso slecht. Dagelijks een flesje water voor een tweepersoonskamer. Wij hadden een erg klein balkon.
Kortom, het is allemaal een beetje gedateerd en ik begrijp niet waarom zo een kamer is een 4 sterren hotel kan zitten.

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Jamjebemoeit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
h1055, Directeur général van Mercure Hyeres Centre Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2015
Google-vertaling

Thanks for your comments. See you, Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2015 via mobiele applicatie

We sliepen op in een drie persoons kamer met balkon. Het was erg warm in het hotel en de airco kon die warmte niet aan. Dat was wel een erge tegenvaller voor een vier sterren hotel in Frankrijk. Op balkon is geen verlichting, dus een boek lezen op het balkon na zonsondergang werd onmogelijk. Douchekraan niet volledig open zetten want dan is alles nat. Zwembad met binnentuin is prachtig. Op loopafstand van het centrum.

Verbleef: juli 2015, reisde met familie
Bedank Bas H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
h1055, Directeur général van Mercure Hyeres Centre Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2015
Google-vertaling

Sehr geehrter Kunde, wir danken Ihnen für die Zeit nehmen, um zu überprüfen Wir hatten eine intensive Hitzewelle, bei Außentemperaturen in der Nähe von 40 ° und unsere Luft unter normalen Sommerbedingungen Wir berücksichtigen Ihre Bemerkung über Beleuchtung erfüllt Balkon. Freundliche Grüße

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2015 via mobiele applicatie

Sinds kort heeft het hotel superrrrrrrrr snel internet .
De ligging van het hotel is prima , bijna in het stads centrum .
Privilege kamers hebben prettige bedden en de airco kan zelf ingesteld worden .
Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam .

Verbleef: juni 2015, reisde voor zaken
Bedank Sas T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
h1055, Directeur général van Mercure Hyeres Centre Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2015
Google-vertaling

Thanks for your nice comments Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken