Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Erg leuk, maar erg duur

Tja een kermis, wat kun je daar zoal over schrijven. Leuke attracties en zeker de moeite waard. Wel ... meer lezen

Beoordeeld op 14 september 2018
Passenger796206
Veel te doen

Een groot assortiment met echte attracties zoals een soort bungeejumpen en een achtbaan. Maar ook ... meer lezen

Beoordeeld op 12 augustus 2018
Theo K
,
Kornhorn, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 695 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Fréjus
Beoordelingen (695)
Beoordelingen filteren
695 resultaten
Waardering van reizigers
146
292
159
55
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
146
292
159
55
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 695 beoordelingen
3 weken geleden beoordeeld

Wat mensen vaak over het hoofd zien is dat je daar echt lekker kan eten , het "restaurant "is echt een aanrader . Restaurant is een grrot woord , het is een terras waar je van verschillende keukens kan kiezen voor een leuke prijs . oh ja er zit ook een attractie park aan vast geplakt :)

Datum van activiteit: augustus 2021
1  Bedank 911etiennes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2018

Tja een kermis, wat kun je daar zoal over schrijven. Leuke attracties en zeker de moeite waard. Wel heel erg duur en je kunt nauwelijks daar pinnen! Neem dus (veel) cash mee.
Parkeren kan daar heel goed. Eigen parkeerterrein achter de Luna Park.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Passenger796206
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2018 via mobiele applicatie

Een groot assortiment met echte attracties zoals een soort bungeejumpen en een achtbaan. Maar ook diverse leuke dingen voor kleinere kinderen.
Moet je even een avondje zijn geweest.
Gaat 's avonds open om 20.00u en sluit om 02.00u.

Datum van activiteit: augustus 2018
1  Bedank Theo K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2018 via mobiele applicatie

Zoals elke keer als we Zuid Frankrijk bezoeken, gaan we ook naar het Lunapark. In feite een hele grote kermis die avonds op is. Een diversiteit aan attracties en eettentjes. Prijzen kun je vergelijken met Nederland. Parkeren is overigens gratis en er is ruimte genoeg. Voor de kids zeker leuk om eens heen te gaan.

Datum van activiteit: juli 2018
2  Bedank edwinb599
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2018 via mobiele applicatie

Een leuk park om inde avond te bezoeken. Een echte kermis, maar dan met “pretparkattracties”. En bovendien nog goedkoper dan in België. De normale attracties zijn 5 euro per persoon. Het eten is er wel heel duur: 4 euro voor een zeer klein pakje friet zonder smaak...

Datum van activiteit: juni 2018
2  Bedank Augustus_Manfred
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken