ZenHotels.com
Trip.com
Beoordeeld op 1 juni 2022

Vond het hotel zwaar tegenvallen. Het stonk ontzettend op de kamer, haren op de handdoeken en in de wasbak bij binnenkomst. En nog zitten in de douche. Voor een hotel dat chique probeert over te komen voelde het als een matige Airbnb kamer. Check-in kon pas om 16:00 uur s middags en was ook nog eens te laat. En bij het uitchecken vroeg het personeel niet eens hoe het geweest was. Dan maar via deze anonieme weg

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 2 juli 2021 via mobiele applicatie

Mooi chateau met helaas zeer slechte service :-( Het hotel geeft aan dat er huisdieren (honden) welkom zijn en bij het boeken wordt er aangegeven dat de hond te groot is, na telefonisch en mail contact zou er overleg plaatsvinden, helaas kregen wij geen reactie. Na weer gebeld te hebben met het hotel kon er geen boeking plaatsvinden omdat onze hond te groot zou zijn, geef dan aan dat er GEEN honden/ huisdieren welkom zijn.

Informeer goed als je met een huisdieren wilt boeken ook al staat er vermeld dat er wel huisdieren welkom zijn.

Kamertip: Informeer goed als je met een huisdier (hond) wilt boeken
Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 22 juli 2018 via mobiele applicatie

We verbleven gedurende 1 week met 2 kids en hadden een super tijd! Het personeel was vriendelijk en deed steeds hun best in het Engels. Er was een gevarieerd publiek met eveneens meerdere gezinnen.
Er is een prachtig zwembad met een luxe uitstraling dat past bij Cannes. De stevige wandelingen naar het centrum en de kust, vonden we niet erg - zelfs welkom als ‘sport’. Het ontbijt was lekker met keuze uit een Cartes des Oeufs inclusief, steeds fantastisch. De keuken neemt men serieus hier met een mooie lunch kaart en super diner voor schappelijke prijs (als je het menu neemt 45 a 55€ voor 3 gangen). Minpunt wel dat er geen echte lichtere poolsnacks zijn of specifiek iets voor de kids. (De chef maakte wel iets lekkers apart). Veilige ruime parking inclusief op het domein is een absolute meerwaarde, zeker in het drukke Cannes waar deze klein, duur en schaars zijn.

Dus dit gezellige kleine hotel is een absolute aanrader!

Aan het management: dringend jullie Wifi upgraden, als we geen gunstige roaming hadden gehad hadden de kids geen ‘filmpjes’ kunnen zien, hetgeen voor ouders de noodzakelijke spaarzame rust momenten geeft in deze moderne tijden!

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 11 september 2017

Na vele jaren zijn we weer teruggekomen en dat was een juiste keuze. De kamers hebben opknap beurt gehad, ontbijt is nu buiten op het terras, personeel komt veel beter over. Bij het zwembad is er nu ruimte voldoende met zicht op de Middellandse Zee.
Enige puntje van aandacht is dat er nog wat kleine klusjes wachten waaronder goede onderhoudsbeurt van de vloerbedekking.

Datum van verblijf: augustus 2017
Hotelchateaudelatour, Responsable réception van Hotel Chateau De La Tour, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2017

Dear William D,

Thank you for posting your review on TripAdvisor.
We are very happy to read your feedback.
I will make sure everyone in the hotel will read your words, your satisfaction is our best reward !
We are very glad to have met your expectations once again.
We look forward to welcoming you in a near future.
Kind regards,

Catherine Le Maguer

Beoordeeld op 18 september 2013

Ruime kamer, misschien wel beetje verouderd, maar één en al charme! Super lekker eten, prijs kwaliteit uitstekend. Heel vriendelijk personeel. Ligging buiten de drukte wat voor ons een pluspunt was, maar voor anderen misschien een minpunt.

Datum van verblijf: juli 2013