Van 3 tot 12 juli 2013 logeerden we in het hotel Le Cavendish in Cannes. Het hotel is zeker een aanrader!!! Goede ligging en dicht bij alles.
Bij onze aankomst werd ons direkt een drankje aangeboden. De 3 meisjes van de receptie (Maithé, Emma en Constance?) waren zeer vriendelijk en behulpzaam voor al onze vragen. Ze stonden ook steeds open voor een leuke babbel. Met een oude lift gingen we naar onze kamer. Die was altijd proper en netjes opgemaakt. Pluspunt voor de kamermeisjes. Het ontbijt was er zeer verzorgd en keuze genoeg. De bediening was zeer vriendelijk, vlot en attentvol.(Thomas, Daria en anderen geen naam bekend). S'avonds kon je er tussen 18u en 21u gratis een aperitief drinken. Altijd in orde en met verschillende hapjes erbij. Daar zorgde Raouf voor de goede bediening. Ook het managers-team was dagelijks aanwezig. Je krijgt er een warm en gezellig thuisgevoel. Het is zeker een adres om terug te komen. Bedankt aan iedereen!!!
Jammer dat er wegenwerken waren, maar als alles zal af zijn wordt het een mooie ligging.
Ann en Geert uit Brugge - Belgie