Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Voor fruits de mer: a place to be”
Beoordeling van Restaurant Albert 1er

Restaurant Albert 1er
Reserveren met
Restaurant Albert 1er is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 83 van 692 Restaurants in Antibes
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 87
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
8 oktober 2017 beoordeeld

In Zuid-Frankrijk ontkom je natuurlijk niet aan een verse fruits de mer; heerlijke oesters en alle vruchten van de zee; weg te spoelen met een mooie uiteraard Franse witte wijn; bediening acteert wat plichtmatig, maar dat is het enige minpuntje

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Joop S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, Propriétaire van Restaurant Albert 1er, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 oktober 2017
Google-vertaling

Bonjour "Joop S",
thank you so much for choosing restaurant Albert 1er for your Sea food tasting in Antibes, and for sharing the experience. We are very happy that you appreciated our great speciality, as well as our French wine selection!
We wish you a nice stay in the South of France, and stay at your disposal,
Kind regards, Michaël Mô

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (948)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 948 beoordelingen

11 juli 2017 beoordeeld

hier moet je echt vis en/of fruits de mer gaan eten. Super vers en van topkwaliteit. het mooie is dat je dit ook voor een redelijke prijs kunt doen omdat veel van hun kaart verwerkt is in zeer betaalbare menu's. Dat geldt ook voor de wijn. Neem een tafel met uitzicht op de zee. Vriendelijk en zeer deskundig personeel. Een echte aanrader

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jvandeweerd2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, Propriétaire van Restaurant Albert 1er, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2017
Google-vertaling

Bonjour "jvandeweerd2017",
thank you very much for choosing restaurant Albert 1er, and for taking the time for this positive and detailed comment!
We are very glad that your appreciated the quality of our sea-food and fish, our Carte and Menu, and also our service team.
Our advice: call us by phone to book in advance your sea-view table (+33 (0) 493 34 33 54).
We wish you a very nice stay in Antibes and the Côte d'Azur, and stay at your disposal,
Very best regards, Michaël Mô

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2017 beoordeeld

Goed gelegen bij het strand, een verse keuken met beperkte kaart en vooral vis. Alles aan eerder schappelijke prijzen. Volledig driegangen menu vanaf 34,50 euro wijn inbegrepen

Bedank stephan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, Propriétaire van Restaurant Albert 1er, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juni 2017
Google-vertaling

Bonjour "stephan D",
thank you very much for your kind appreciation, and sorry not to be able to answer you in Dutch...
We are happy to read that you have appreciated our Cuisine, Sea food and fresh products.
Actually, our Carte and Menu are carefully created according to the season products, selected for their quality and at the best price for you. We are specialized in sea food and fish, but also propose a short selection of meat (black Pork from Bigorre AOC, French farm reared guinea fowl, Veal kidneys in Port and shallots sauce, and tartar of beef) with traditional French recipes.
We wish you a very nice stay in Antibes and the Riviera, and stay at your disposal,
Very best regards, Michaël Mô

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2017 beoordeeld

Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij hadden de Paella voor 2 personen en dan wordt er gevraagd of je spicy of minder spicy wilt. Met zorg op maat gemaakt dus!!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Iris S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, Propriétaire van Restaurant Albert 1er, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 mei 2017
Google-vertaling

Bonjour "Iris S",
Thank you very much for your kind comment, and sorry for not answering in Dutch.
We are very glad that you appreciated our seafood Paella, which is one of our traditionnals!
As our cuisine is home-cooked with fresh products, we are happy to adapt to your tastes when it is possible.
We wish you a very nice stay in Antibes,
Best regards, Michaël Mô

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt genoten in dit visrestaurant !
Vlotte bediening , correcte prijzen , verse producten kortom een aanrader.

Bedank Ronny N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, Gérant van Restaurant Albert 1er, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 maart 2017
Google-vertaling

Dear Ronny N,
thank you very much for choosing Restaurant Albert 1er, and for your kind appreciation.
Sorry we dont speak Dutch, but hopefully good cuisine is a language in itself?
Have a nice stay in Antibes!
Best wishes, Michaël Mô

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Albert 1er bekeken, bekeken ook

Antibes, Franse Riviera - Côte d'Azur
Antibes, Franse Riviera - Côte d'Azur
 
Antibes, Franse Riviera - Côte d'Azur
Antibes, Franse Riviera - Côte d'Azur
 
Antibes, Franse Riviera - Côte d'Azur
Antibes, Franse Riviera - Côte d'Azur
 

In Restaurant Albert 1er geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding