Algotels
Radissonhotels.comUS$ 409
Beoordeeld op 13 september 2021 via mobiele applicatie

Top hotel en top gelegen. Mooi wat ze met het historisch gebouw hebben gedaan. Het hotel ligt pal in het centrum. Parking is er genoeg en dicht bij het hotel, wel apart te betalen. Kamers zijn net en bij aankomst was het personeel heel vriendelijk. Het restaurant heeft wel een héél beperkte kaart. De gekozen wijn die ik had gekozen was top. Kort, mooi, goed hotel die in het centrum is gelegen.👍👍👍👍👍

Datum van verblijf: september 2021
L Guillou, General Manager van Radisson Blu Hotel, Nantes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2021

Beste klant,

We zijn verheugd dat u tevreden was met uw verblijf en hopen u snel weer te zien.
Met vriendelijke groeten,

L Guillou Algemeen directeur

Beoordeeld op 4 september 2021

Alleen voor het gebouw is dit een trip waard, het oude justitiepaleis omgebouwd naar luxe hotel, schitterend zowel binnen als buiten. Personeel zeer attent en vriendelijke. Zeer mooie en ruime kamers.

Datum van verblijf: september 2021
L Guillou, General Manager van Radisson Blu Hotel, Nantes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2021

Beste klant,

Bedankt voor dit advies en voor uw vertrouwen.
Tot ziens

Beoordeeld op 9 augustus 2021 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel! Mooie kamer en dito faciliteiten. Prima ontbijt, veel keuzes, ondanks de beperkingen agv Corona. Zeer vriendelijk personeel, goede schoonmaak. Fijn hotel om terug te keren, ook kun je er prima lunchen en dineren. Ligging is in rustig deel van het centrum. Uitstekende uitvalsbasis om Nantes te verkennen.

Datum van verblijf: augustus 2021
L Guillou, General Manager van Radisson Blu Hotel, Nantes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2021

Beste klant,

We zijn verheugd om uw tevredenheid te lezen en hopen u snel weer te zien.

Met vriendelijke groeten

L Guillou General Manager

Beoordeeld op 20 juli 2021

kamers zijn ruim maar dragen sporen van gebruik. Mankementen gemeld aan de receptie (kapot licht aan bed, kapotte doucheknop). Koffie en melk wordt niet dagelijks aangevuld....bed verkeerd gedekt ip laken op 2 persoonsbed.
Alle warme gerechten die geserveerd worden bij het ontbijt zijn koud!
Om te eindigen met een positieve noot......de ligging is zeer goed en er is aan de overkant van het hotel een zeeeer goed restaurant (brasserie aristide) en veel goedkoper dan dineren in het hotel.

Datum van verblijf: juli 2021
L Guillou, General Manager van Radisson Blu Hotel, Nantes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2021

Geachte klant,

Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en onze excuses hiervoor. We maken samen met onze teams de balans op om te begrijpen wat er is gebeurd en hopen uw vertrouwen terug te winnen bij een toekomstig verblijf.

Met vriendelijke groeten

L Guillou

Beoordeeld op 7 september 2020

Ontbijt niet in buffetvorm door Covid-19, maar dank zij zeer attente en vriendelijke medewerker toch een bijzonder aangename ervaring, alles zeer lekker en verfijnd
Comfortabele badkamer, de kamer zelf was kleiner dan verwacht en het extra bed (reservatie voor 3 personen op 1 kamer) voldeed niet aan de verwachtingen
Hotel wel goed gelegen om de stad te verkennen, ook nabij openbaar vervoer en bezienswaardigheden

Datum van verblijf: september 2020
L Guillou, Directeur général van Radisson Blu Hotel, Nantes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2020

Dear Guest,

We duly thank you for your feedback and are glad you enjoyed your stay.

With our best regards,

L Guillou General Manager