Dit Aparthotel ligt heel centraal in Nantes .In iedere studio of appartement is er een ingerichte kitchenette met frigo en microgolf aanwezig , en kun je dus zelf ook eten klaarmaken of ontbijten op de kamer . Het ligt in een ommuurd domein , waardoor het rustig is 's nachts . Om de hoek is er een Carrefour city en er zijn ook bakkers en resto's te vinden . De tramhalte is heel dicht en in nog geen 5 minuutjes ben je in het centrum. Ze hebben er ook een parking , dus je kan een plaatsje vr de auto reserveren . In ons geval was die volzet. Wij hebben de auto in het centrum in de ondergrondse parking gezet. Je kan je eigen gebouwtje binnen met een toegangscode . Het ontbijt was inbegrepen in de prijs , maar meer variatie zou leuk geweest zijn . Er waren enkel confituren , honing en smeer-plattekaas te vinden met boter . Je kan er wel eitjes koken , toast maken en er zijn mini croissants en chocoladekoekjes en stokbrood. Er liggen ook yoghurts en fruit . Ons appartement was ruim , en ook de badkamer was groot . Hou er rekening mee dat ze de kamers niet komen kuisen of de bedden komen opmaken als je langer dan 3 dagen / nachten blijft . Wij waren tevreden over alles .