Goed hotel, nette kamer, goed ontbijt, lekker centraal gelegen vlakbij station en klantvriendelijk. Wouden nog een nacht blijven, maar toen al helaas volgeboekt.
Zouden hier zo nog eens kunnen verblijven.
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Zouden hier zo nog eens kunnen verblijven.
Mooie invalidenkamer met hoog bed en prachtige aangepaste badkamer helaas zonder douchestoel en grepen. De moeite waard omdat je alles zonder auto kunt doen, je zit midden in de stad. Jammer dat je je auto in een dure parkeergarage moet zetten.
De ligging van het hotel is prima. Dicht bij de stad, dichtbij het station dus wat wil je nog meer. Als je met de auto gaat moet je wel je parkeerplek bij het hotel reserveren want ze hebben maar ruimte voor 4 auto's. Anders kun je je de auto ook op het parkeerterrein van het Chateau neerzetten maar in de zomer is het daar wel erg druk. De kamers zijn wel erg gehorig. De bedden liggen prima en met mijn 1.80 kon ik lekker slapen. Onbijt is standaard, croissantjes, jammetjes, broodjes. Maar je kon pakken wat je wilde dus als je een grote eter bent hoef je niet weg met honger.