Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (663)
Beoordelingen filteren
663 resultaten
Waardering van reizigers
164
356
123
16
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
164
356
123
16
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 663 beoordelingen
18 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Verbleven hier met gezin (ouders en volwassen dochter) voor 1 nacht op terugweg van Spanje. Eerste aanblik van het hotel was negatief (gevel van hotel is vies, terras is helemaal niet onderhouden en bevat veel onkruid). Receptie was daarentegen vriendelijk en parkingplaats in garage was gereserveerd. Kamer was een serieuze tegenvaller. Veel te klein voor 3 personen (de deur van de badkamer kwam tegen de opengeklapte slaapzetel), kamer was vermoedelijk een kamer die ook geschikt was voor mindervalide personen want de badkamerdeur plooide in het midden open en als het tweede bed openstond kon je niet meer door. Badkamer bevatte geen douchebak of inloopdouche, de sproeier was gewoon boven een afvoerputje gemonteerd en kon slechts met veel moeite het water slikken. Vloer van badkamer bestond uit donkergrijze ruwe tegels waarvan er een 3 tal stuk waren net naast toilet (geeft geen hygiënische indruk). Kamer gaf uit op een vuil en niet onderhouden pleintje aan achterkant. Gang ruikt muf (oud vast tapijt). Receptie en restaurant zijn gemoderniseerd. Ontbijt is ok. Garage kan je (eens je je auto hebt geparkeerd) enkel nog bereiken als iemand van de receptie langs binnen een deur gaat openen, gelukkig zijn ze vriendelijk en doen ze dit meerdere keren op verzoek. Totaalbeeld was voor ons negatief. Prijs was niet duur, maar dan toch liever iets meer betalen voor een modernere omgeving.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank G v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ibis werkt met verschillende formules. Bij deze troffen we aan wat we mochten verwachten. Ons ging het alleen om het overnachten. In de kamer klopte alles, inclusief het werkelijk goede bed. Het ontbijt was prima, de prijs-kwaliteitverhouding, een aanbieding, eveneens.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Pierre S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2017 beoordeeld

Velen passeren Le Mans op weg naar het Zuiden, maar nemen niet de tijd om even het oude stadsgedeelte van Le Mans te verkennen. Het hotel ligt op enkele minuten wandelafstand om de nauwe steegjes te verkennen. Parking vind je in de onmiddellijke omgeving of vooraf reserveren in het hotel zelf (niet mogelijk via Booking.com). Alles netjes en verzorgd, typisch Ibis niveau.

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank walter r
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2016 beoordeeld

Dit is een prima hotel om een paar daagjes Le Mans te doen of als je een dagje circuit doet. Voor een langer verblijf zou ik een hotel met grotere kamers zoeken met bv een klein koffie/thee kokertje, dit is meer een short stay / zakenreis hotel maar dan prima.
Op loopafstand van het centrum en makkelijk aan te rijden vanaf de autoroute. Circuit is makkelijk te bereiken met de auto.

  • Verbleef: maart 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank nasder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2016 beoordeeld

Dit is een redelijk hotel waar je ook langer dan een nacht kan verblijven. Het ligt op een centrale plek in de stad. Er is voldoende gelegenheid om in de buurt de auto te parkeren. De kamer en de badkamer zijn schoon maar zeer klein en er is geen ventilatie in de badkamer dus na een douche lijkt het een Turks stoombad. De haardroger is matig want hij is van het type 'goedkope inbouw'. Er is een TV en er is gratis wifi. Het personeel is vriendelijk.

  • Verbleef: december 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank roegje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken