Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kyriad Rouen Centre
Hotels in de buurt
US$ 69
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ibis Rouen Champ De Mars(Rouaan)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 65
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 76 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 58
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 135
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
US$ 73
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 110
US$ 107
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Besparingsmelding! 19% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 19% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 132 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 95
ibis
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 112
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 77
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 286
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (402)
Beoordelingen filteren
402 resultaten
Waardering van reizigers
18
93
125
92
74
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
18
93
125
92
74
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 402 beoordelingen
15 juli 2015 beoordeeld

Eenvoudig, basis hotel: dus niet te veel verwachten. Bedden OK, alles aanwezig in badkamer, ietwat verouderd, maar voolop aan het verven, renoveren. Hoewel vlakbij drukke weg, dankzij dubbel glas, weinig geluidshinder. Dicht bij centrum. Eenvoudig ontbijt, maar ook prijs kwaliteit OK.
Zeer vriendelijk en beschikbaar personeel.
Samenvattend: basiscomfort voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Wifi gratis

  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Piet D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben dit hotel geboekt vanwege de ligging vlakbij het centrum. Ligging is goed, hotel is heel erg verouderd. Onze kamerdeur heeft sporen van inbraak, badkamer heeft schimmel en delen van het bad vallen uit elkaar. De airco maakt vreselijk veel lawaai en de kamer ligt aan de autoweg waar ook nog eens de trein langs dendert. Kortom. Als je alleen wilt slapen en verder niks verwacht, is het redelijk. Anders niet doen!

Verbleef: augustus 2014
Bedank Saskia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2014 beoordeeld

naast koel onthaal, teleurstellende kamer en ontbijt die er eigenlijk niet meer was was ik blij dat ons verblijf maar voor 1 nacht was. om 9 uur was men reeds alles aant wegnemen terwijl ontbijt tot 10 uur was. met tegenzin kregen we nog enkele restjes teruggezet op het buffet maar slechts een fractie van wat er zou moeten staan. en dit met een zucht van de bediening

  • Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Kyriad.com - Louvre Hotels Group
Bedank AChristophe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2014 beoordeeld

Nog nooit zo'n slecht hotel gehad! Een muf ruikende kamer, natte vloerbedekking, weinig schoon en het bed.een ramp, doorgezakt matras. Ook vloeren op de gang - de lift, alles wat vies. 's Avonds gegeten in het restaurant. Dat was zo slecht met slappe oude sla/tomaat en vette zoute slappe frietjes, niet goed gebakken omelette, dat we halverwege naar boven zijn gegaan. Het ontbijt zag er zo slecht ui dat we er niets eens gegeten hebben! Hebben ooit een Kyriad elders gehad, dat was echt beter.

Kamertip: gewoon niet boeken
  • Verbleef: mei 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank trees s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2011 beoordeeld

Hotel ligt op 10 minuten van het mooie centrum van Rouen. Hadden een kleine kamer die ook wel weer iets knus had. Badkamer was keurig. Ontbijt was oké (voor franse begrippen). Personeel spreekt goed engels en men kan parkeren achter het hotel. Hotel is ook goed gelegen t.o.v de uitvalswegen als men op doorreis is.

  • Verbleef: augustus 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Westervoort82
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken