Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (674)
Beoordelingen filteren
674 resultaten
Waardering van reizigers
67
213
224
110
60
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
67
213
224
110
60
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 674 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2017

Uiterlijk niet geweldig maar op een perfecte locatie vlakbij de Cathedrale gelegen met een parkeergarage vlak achter het hotel. De kamer is basic maar het ontbreekt aan niets. Het bed was goed. Alleen aan de schilder kwaliteit van de deuren kun je zien dat dit al een ouder gebouw is. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Met 2 volwassen en 2 kinderen in de leeftijd 9 en 7 jaar op één kamer was absoluut geen probleem. De overnachting was als tussenstop en daar is dut hotel perfect voor.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Bedank EdwinKoppe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IbisStylesRouen, General Manager van Ibis Styles Rouen Centre Cathedrale, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Sir,
We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Styles Rouen Centre Cathedrale.
It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.
Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.
Sincerely, Céline DUBOS, Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2016

Heel basic hotelletje.
Waren er met het gezin.
Matras van het dubbel bed was veel te zacht, dus op de sofa geslapen.
Ontbijt was zeer goed, en niet duur.
Wel gezellig voor gezinnen : het hoekje met kinderspeelgoed.

  • Verbleef: november 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sublimo24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IbisStylesRouen, Directeur général van Ibis Styles Rouen Centre Cathedrale, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 december 2016

Beste gast,
Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.
Met vriendelijke groet, Céline DUBOS, Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2016

Het hotel is prima gelegen voor een bezoek aan Rouen, maar laat op een aantal punten te wensen over: claustrofobische oude lift, nog niet alles gerenoveerd (afbladerende verf op ramen traphal hogere verdiepingen) . Maar vooral het ontbreken van airco is een zware handicap, waardoor een verblijf in de zomer niet aan te raden is. Met open ramen kan je onmogelijk slapen gezien het drukke verkeer.
Hierdoor is de prijs voor een kamer te hoog, zeker in vergelijking met andere Ibis Styles waar we al logeerden.
Het personeel is heel vriendelijk en het ontbijt is prima. Er is ook een publieke parking in de onmiddellijke buurt (15 euro/24 uur).
Toch geen aanrader

Kamertip: Kamers uitgevend op de Seine zijn heet en lawaaierig in de zomer.
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank agdebrouwer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IbisStylesRouen, Directeur général van Ibis Styles Rouen Centre Cathedrale, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 oktober 2016

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Styles Rouen Centre Cathedrale. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden.
Bij Ibis Styles, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen.
Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn.
Hoogachtend, Céline DUBOS, Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2016

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
IbisStylesRouen, Directeur général van Ibis Styles Rouen Centre Cathedrale, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2016

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 30 juni 2016

Het formaat kamer past meer bij een budget dan bij een styles hotel. bloedhete kamer zonder airco, raam openzetten geen optie vanwege verkeerslawaai. Wel een goed verzorgd ontbijt. Hotel moeilijk te vinden, place de la republique voor navigatie geen goede bestemming

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank frankou2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IbisStylesRouen, Directeur général van Ibis Styles Rouen Centre Cathedrale, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juli 2016

Dank u voor uw reactie , het hele team van het ibis Styles Rouen Centre is constant aanwezig om u zorgen voor de beste service. Sorry dat de recente renovaties niet regenen. Wij blijven tot uw beschikking. hartelijk. Céline DUBOS, directrice

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken