Agoda.com
ZenHotels.comUS$ 158
Beoordeeld op 31 december 2018

Het ligt lekker Centraal. Daar is verder ook alles mee gezegd. Kamers sober. Ziet er niet fris uit. En het ergste zijn de bedden. Erg klein en laag. De vering van de matrassen staan gewoon een dag lang in je rug. Erg slecht. Nooit meer

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 11 september 2018 via mobiele applicatie

Je krijgt waar je voor betaald. Prima kamer. Schoon, verder niets bijzonders.
Wifi is gratis.

Onbijt is oke, gewoon precies wat je nodig heb. Croissantje, broodje en wat beleg. Yoghurt met wat erin. Maar voor 1 nacht is het meer dan genoeg

Datum van verblijf: september 2018
SBinaux, Directeur général van Welcome Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2018

Wij danken u voor uw aangenaam commentaar
heel binnenkort

Stéphanie

Beoordeeld op 3 september 2018 via mobiele applicatie

Je betaalt nou eenmaal niet de hoofdprijs voor dit hotel dus als je er met de juiste verwachtingen heen gaat vind ik dat je krijgt waar je voor betaalt. Goede schone kamer, alleen jammer dat er een sterke geur hangt, mogelijk van nieuwe vloerbedekking? Verwacht verder niet teveel van Duinkerke, het is niet echt een toeristische bestemming en je bent er snel uitgekeken. Prima als tussenstop.

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 14 mei 2018

hautement recommandé pour ce prix - een leuk hotel in het centrum van de stad - verzorgd ontbijt - zeer vriendelijk personeel - verzorgde kamers - parkeer mogelijkheid in de onmiddellijke omgeving - een aanrader

Datum van verblijf: mei 2018
SBinaux, Gérant van Welcome Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2018

Good Afternoon,
Thank you for your comment. We hope to see you soon.
Best Regards
Stéphanie

Beoordeeld op 12 mei 2018

proper hotel met goed ontbijt, ruime kamers goed ingericht met warm waterkoker en thee, grote tv, ruim bed = niet perfect- goede service.
ontbijt: fruitsap, ontbijtkoeken en brood, eieren, beleg, fruit = dus alles wat een mens nodig heeft en goede koffie.

Datum van verblijf: mei 2018