Agoda.com
Volledig restitueerbaar voor 08-06-23
ZenHotels.comUS$ 84
Beoordeeld op 9 augustus 2022 via mobiele applicatie

Belachelijk kleine kamer, geen airconditioning, geen restaurant.
Parkeergarage is misschien niet altijd beschikbaar dus maar op straat parkeren waar nooit plek is.
Misschien beter om héél duidelijk te maken dat studenten appartementen zijn en dus totaal niet geschikt zijn voor mensen zoals ik die moeten werken in de haven hier.

Datum van verblijf: augustus 2022
Maryline Kariba, General Manager van All Suites Appart Hotel Dunkerque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2022

Good Morning,

Thank you for your comments which I shared with my team.
We are sorry to know that your stay did not meet your expectations and please accept my apologies.
It is important to us you have brought this information.
I hope to have the chance to change your mind on the occasion of another stay in our All Suites Appart Hotels establishments.
I hope to see you again in one of our All Suites Apart Hotel establishments.
Sincerely,
The All Suites Team

Beoordeeld op 5 augustus 2022 via mobiele applicatie

Het enige positieve aan deze accommodatie was dat het dicht bij de ferry terminal is en het personeel was redelijk vriendelijk.
De kamer was groot en schoon maar de bedden waren heel hard. De badkamer oud en versleten.
Er was enorm veel herrie s’nachts waardoor wij slecht geslapen hadden.
Het hotel adverteert met parkeren maar dat was gewoon op de straat want de garage was vol.
Kortom wij raden dit hotel niet aan.

Datum van verblijf: augustus 2022
Maryline Kariba, General Manager van All Suites Appart Hotel Dunkerque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2022

Dear Antoinette,
Thank you for your comments which.
It is important to us you have brought this information.
We hope to have the chance to change your mind on the occasion of another stay in our All Suites Appart Hotels establishments.
I hope to see you again in one of our All Suites Apart Hotel establishments.
Sincerely,

The All Suites Team

Beoordeeld op 4 juli 2022

Schoon, goed bed, prijs-kwalitiet verhouding prima, bad en douche, niet overdreven luxe. Ook een prima restaurant in de buurt : L’Edition. Prima stop op weg naar Bretagne en Normandië. Ontbijtbuffet was ook prima voor een schappelijke prijs

Datum van verblijf: juli 2022
Maryline Kariba, General Manager van All Suites Appart Hotel Dunkerque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2022

Dear Randolph, Thank you for your comments which I shared with my team. Your opinion is very important. It allow us to know that the quality of our services meets the needs and expectations of our customers. We appreciate your positive feedback about our hotel, breakfast and team.
Have a nice day,
Kind Regards,
Fa and All Suites Team

Beoordeeld op 18 maart 2022 via mobiele applicatie

Helemaal ok voor een makkelijke overnachting. Betaald en secure parkeren onder het hotel. Heel vriendelijke ontvangt bij de receptie en omdat toegang tot het parkeren niet werkte, liep iemand met ons mee ons om even het kaartje te controleren.
Verder schone kamer en fijne bedden. Ook in de buurt een leuk restaurant om lekker te eten.
Wij komen weer terug.

Datum van verblijf: maart 2022
Maryline Kariba, General Manager van All Suites Appart Hotel Dunkerque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2022

Good Afternoon,

We are delighted that you enjoyed your stay in our hotel. We look forward to seeing you again soon, Thank you for your positive feedback about our staff. Kind Regards.

Beoordeeld op 12 december 2019

Puur voor een simpele overnachting is dit een goede stek. Ongecompliceerd, recht to rechtaan zonder franje. De kamerprijs is daar ook op afgesteld. De ligging in Duinkerken is goed. Deze stek is op 35 min. rijden van de tunnel naar Engeland.

Datum van verblijf: december 2019
Maryline K, Directeur général van All Suites Appart Hotel Dunkerque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 december 2019

Hi Sir,

Thanks for your comment.

I'm very happy to know you enjoye your stay in our hotel thanks to the location of our hotel.

We wish you a nice weekend

Hope to see you soon.

Marie , receptionnist chef