Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.226)
Beoordelingen filteren
1.226 resultaten
Waardering van reizigers
172
622
317
69
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
172
622
317
69
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.226 beoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2017

Onthaal was onbemand als we toekwamen maar er hangt een telefoon aan de balie en dan krijg je de receptioniste aan de lijn (Frans of Engels) en komt ze onmiddellijk naar de balie om in te checken en een sleutel te geven om buiten te kunnen parkeren want ze werken met voorbehouden plaatsen.

PLUSPUNTEN.

* Goed werkende airco.
* Goed werkende WiFi.
* Basic ontbijt aangeboden.
* Propere kamer.
* Ruime incheck-uren.
* Geluidsdichte kamers.
* Donkere kamer met mooi uitzicht als je op een hoge verdieping zit.

MINPUNTEN.

* Voorbehouden Parking maar op de openbare weg.
* 1 baliebediende voor héél het hotel.
* Ontbijt wordt niet op tijd aangevuld.

Kamertip: Een verse pizzeria op nog geen 100 meter van het hotel met zeer correcte prijzen en met verse producten.
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Lindsey_Ney
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ETAPTLSECENTRE, Manager van Ibis Budget Toulouse Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Customer,

Thank you for taking the time to reply to our questionnaire following your stay at ibis budget Toulouse Centre Matabiau.

ibis budget establishments are dedicated to offering you the best possible service for your stays, and your opinion is very important to us.

We are looking forward to welcoming you again soon at one of our hotels.

Sincerely,

Your ibis budget Toulouse Centre Gare hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2016

zoals de naam zegt een echt budget hotel.
ligging perfect voor als je met de trein gaat ligging ongeveer 10 minuten van het station. Verder is er in de buurt weinig tot niets te beleven.
Ontvangst was vriendelijk de kamers zijn echt budget, geen kast om je kleding op te hangen wel een klein tafeltje en stoel.
Badkamer vrij klein met douche.
Ontbijt beperkt met confituur kaas smeerkaas honing en choco verder koffie thee melk en fruitsap en toast brood , baguette en croissant.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ntbr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ETAPTLSECENTRE, Manager van Ibis Budget Toulouse Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Customer,

Thank you for taking the time to write to us following your stay at ibis budget Toulouse Centre gare.

We are sorry that our service and performance did not meet your expectations, and we would like to offer our sincerest apology.

ibis budget establishments are dedicated to offering you the best possible service for your stays and your opinion is very important to us.

The necessary measures are being taken to bring hotel performance to the level of quality defined in our Quality Charter.

We would like to thank you once again for your comments. Your input enables us to make improvements and continue to show our dedication to your loyalty.

Sincerely,

Catherine TOURTEAU - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2015

Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 16 augustus 2012

Goede locatie: dicht bij het stadscentrum, dicht bij het station, en langs het Canal du Midi, dus aan de fietsroute "entre deux mers".
We mochten de fietsen binnen stallen op de eerste verdieping. Eigenlijk was dit geen echte fietsenstalling en stonden er veel fietsen op een kleine oppervlakte, maar het personeel was erg hulpvaardig.
Prima hotel voor backpackers, voor mensen die van een hotel vooral het basiscomfort en een goede locatie verwachten.

Datum van verblijf: augustus 2012
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank GoeleV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 januari 2012

Datum van verblijf: januari 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken